TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air savā tīklā uzsāk plašāko darbības kāpināšanu tās vēsturē

Wizz Air, viena no Eiropas visstraujāk augošajām lidsabiedrībām un lielākā zemo izmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā, šī gada 13.martā savā tīklā uzsāk plašāko darbības kāpināšanu Wizz Air vēsturē. Nākamajās 17 nedēļās kopumā uzņēmuma Eiropas bāzēs tiks izvietota 21 lidmašīna, kas atbalstīs lidojumu uzsākšanu 700 papildus iknedēļas lidojumos, 70 jaunos maršrutos. Četri pilnīgi jauni galamērķi — Atēnas, Tallina, Harkova un Vīne — tiks atklāti jūlija vidū, kā arī tiks atvērta jauna Rietumeiropas bāze Austrijas galvaspilsētā. WIZZ paplašināšanās 2018. gadā nozīmē vairāk nekā divu miljardu* USD ieguldījumu lidsabiedrības 11 bāzēs Apvienotajā Karalistē, Austrijā, Polijā, Ukrainā, Ungārijā, Rumānijā un Gruzijā.
Šodien WIZZ svin šo lielisko ziņu kopā ar visiem pasažieriem, piedāvājot Seat Sale Day ar 20%** atlaidi no visiem lidojumiem, kas plānoti līdz 31.maijam, rezervācijām jābūt veiktām šodien 13.martā līdz pusnaktij. WIZZ enerģiskie ceļotāji, kas vēlas izpētīt pārsteidzošas un interesantas vietas visa Eiropā un ārpus tās, tagad var nodrošināt zemākas cenas wizzair.com
Turklāt, WIZZ lietpratīgie klienti varēs būt lidsabiedrības iespaidīgās izvēršanās aculiecinieki un nosvinēt to lidmašīnās kopā ar WIZZ aizrautīgajām apkalpēm, kā arī mūsu sociālo mediju kanālos, sekojot #WIZZaroundEUROPE. Pasažieriem, kas dosies jaunizvietoto 21 lidmašīnu pirmajā reisā, būs iespēja laimēt WIZZ dāvanu karti 1000 EUR vērtībā, savukārt tie, kas vēlas godināt šos izcilos sasniegumus un uzzināt visu par WIZZ ceļojumu pa Eiropu, atradīs daudz vairāk interesantu pārsteigumu Facebook.
Wizz Air sāk 2018. gada paplašināšanos šonedēļ Budapeštā ar vēl vienas jaunas Airbus lidmašīnas A320 ierašanos, kas būs vienpadsmitā lidmašīna Budapeštā. Tas sakrīt ar jauna, interesanta maršruta atklāšanu uz Stavangeri Norvēģijā.
WIZZ turpina izaugsmi Eiropā, stimulējot pārvadājumus par viszemākajām cenām, joprojām cenšoties uzlabot klientu pieredzi un tādējādi nopelnot pasažieru uzticēšanos un lojalitāti, jo viņi saņem augstvērtīgu ceļojumu pieredzi un lielisku apkalpošanu lidmašīnās, kas pieder pie viena no Eiropas jaunākajiem avioparkiem. Wizz Air dod lielu ieguldījumu vietējā ekonomikā reģionos, kur tā darbojas, ne vien nodrošinot tiešo nodarbinātību savās bāzes, bet arī aktivizējot darba tirgu aviācijas atbalsta pakalpojumu jomā, vietējā tūrisma un viesmīlības nozarē. No 2018. gada marta līdz jūlijam WIZZ kolektīvam pievienosies 700 aviācijas speciālistu, kas pieder pie vairāk nekā 15 tautībām, lai sekmētu uzņēmuma pieaugošos panākumus.
Wizz Air korporatīvais vadītājs Oveins Džonss sacīja: „Šodien mēs uzsākam vislielākās paplašināšanās posmu līdzšinējā WIZZ vēsturē. Wizz Air joprojām cenšas īstenot savu misiju padarīt avioceļojumus pieejamus vairāk ļaužu nekā jebkad agrāk, piedāvājot viszemākās cenas, kas ir iespējamas ultrazemizmaksu pārvadātāja uzņēmējdarbības modeļa dēļ. Katru gadu arvien vairāk klientu izvēlas lidot ar Wizz Air, izmantojot savienojamību Wizz Air plašajā maršrutu tīklā, kurā ir vairāk nekā 600 maršrutu, savienojot 145 galamērķi 44 valstīs. Lidojumi 70 jaunajos maršrutos, kas sāksies nākamajās 17 nedēļās, papildinās mūsu klientiem pieejamās ceļošanas iespējas, kas savukārt atbalstīs lietišķos sakarus un ekonomiku mūsu apkalpotajā sabiedrībā. Mūsu aizrautīgās apkalpes ar prieku sagaidīs visus WIZZ klientus lidmašīnās, lai piedāvātu izcilu apkalpošanu vienā no Eiropas jaunākajiem avioparkiem.”

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 90 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 145 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,500 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 28.2 miljonu pasažieru izvēli 2017. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14704585sec.