TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Pasaules vadošās tūrisma grupas uzņēmuma vadītāja vadīs lekcijas Turībā

Dr. phil. Annegreta Gollere (Annegret Goller) ir viena no TUI grupas uzņēmuma GoBeCo/Dr.Tigges vadītājām Vācijā, kurā strādā vairāk nekā 200 darbinieku, kā arī vairāk nekā 300 gidu un ceļojumu vadītāju. TUI ir pasaules vadošais tūrisma pakalpojumu nodrošinātājs. Kopš 2002. gada Annegreta Gollere strādā par produktu menedžeri Krievijā, Baltijas valstīs, Polijā un citos topošajos galamērķos, piemēram, Armēnijā, Gruzijā un Azerbaidžānā.

Annegreta Gollere un vēl vairāki tūrisma nozares profesionāļi turpmāk vadīs lekcijas Biznesa augstskolas Turība piedāvātajā augstākā līmeņa starptautiskā tūrisma studiju programmā - Tūrisma stratēģiskā vadība (EMBA). Pasaules līmeņa eksperti piesaistīti, lai studentiem sniegtu globālāku viedokli par tūrisma un viesmīlības attīstības tendencēm, kā arī ļautu pilnveidot sevi kā konkurētspējīgu vadītāju un attīstītu personīgās kompetences.

Pasniedzēju vidū ir tādas izcilas personības kā ”Ajman Hotel” (Apvienotie Arābu Emirāti) ģenerāldirektors Georgs Gančevs (George Ganchev, Bulgārija), kuram ir vairāk nekā 19 gadu pieredze viesnīcu vadībā. Georgs Gančevs pievienojās leģendārajai viesnīcu grupai Kempinski 1997. gadā un ir attīstījis savas prasmes, darbojoties viesnīcu biznesā sešās dažādās valstīs - Apvienotajos  Arābu Emirātos, Tanzānijā, Jordānijā, Ēģiptē, Saūda Arābijā un Latvijā, 2015. gadā atverot pirmo piecu zvaigžņu viesnīcu.

  „Intent media”, „Inc” biznesa attīstības direktors Endrjū Pieners (Andrew Pyner ,Lielbritānija), kas ir strādājis par uzņēmējdarbības analītiķi un konsultantu uzņēmumā „Via Hansa”, kas ir vadošais viesabonēšanas viesmīlības pakalpojumu sniedzējs Baltijas jūras reģionā, un palīdzējis sasniegt uzņēmuma stratēģisko mērķi – biznesa digitalizāciju. Endrjū Pieners ir arī piegādes vecākais viceprezidents Ostrovok.ru, kas šobrīd ir vadošā B2C rezervācijas platforma Krievijā un viena no atpazīstamākajām rezervēšanas platformām Austrumeiropā.

Programmas direktors, Tūrisma pētniecības centra vadītājs, Dr.oec., Ēriks Lingebērziņš: „Studiju programma Tūrisma stratēģiskā vadība ir lieliska iespēja studentiem, kuri plāno savu karjeru starptautiskajā vidē. Studiju programma ir  veidota, izmantojot mūsu ģeogrāfisko atrašanās vietu. Mēs metam tiltu starp austrumiem un rietumiem, piedāvājot gan plašāku izpratni par Ziemeļaustrumeiropas uzņēmējdarbības vidi, gan zināšanas un prasmes, kā strādāt ar Krievijas tirgu, kā arī tehnoloģisko izsmalcinātību un zināšanas.”

Studiju programma ir piemērota tūrisma biznesa pārstāvjiem, kuri jau sekmīgi darbojas nozarē un vēlas sasniegt vēl augstākas virsotnes, pasaules līmeņa izglītību iegūstot Latvijā. Programmas būtiskākā priekšrocība ir tās piedāvātās zināšanas gan par Ziemeļaustrumeiropas uzņēmējdarbības vidi, gan Krievijas tirgus specifiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02569103sec.