TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Jaunajā Ventspils fabrikas ražošanas līnijā Pobeda izgatavos iecienītākās šokolādes konfektes

Šī gada 22.maijā svinīgā pasākumā Ventspilī konditorejas fabrikā «Pobeda» atvērta jauna ražošanas līnija, kurā izgatavos Latvijā iecienītās šokolādes vafeļu konfektes Lāču ģimene un Axiome ar šokolādes un riekstu pildījumu, kā arī poraino šokolādi. Ražošanas līnijas izveidošanā ieguldīti vairāk nekā divi miljoni eiro,  līdz ar to kopējais investīciju apjoms pamatlīdzekļos Latvijas uzņēmumā  SIA «Pobeda Confectionery» sastāda vairāk nekā 10 miljonus eiro.
Pēc jaunās līnijas atvēršanas konditorejas fabrika gadā spēs saražot līdz 10 tūkstošiem tonnu šokolādes un konfekšu, un aptuveni 25-30% no visas apjoma būs šokolādes konfektes.
Jau pirms jaunās līnijas atvēršanas «Pobeda Confectionery» ievērojami palielinājusi pārdošanas apjomus. Šā gada 1.ceturksnī, salīdzinājumā ar to pašu laika periodu pirms gada, ieņēmumi pieauguši par 169%. Teicami klājies jaunu tirgu apgūšanā aiz ES robežām, kur apgrozījums trīskāršojies. Uzņēmums no Ventspils fabrikas eksportē produkciju uz tādām valstīm, kā Vācija, ASV , Bulgārija, Ungārija, Kipra un Saūda Arābija.
«Pateicoties pareizi izvēlētai attīstība stratēģijai, Ventspils pilsētas vadības pretimnākšanai, fabrikas darbinieku kvalitatīvajam darbam un Latvijas iedzīvotāju pozitīvajai attieksmei pret mūsu produkciju, mums izdevies strauji pieaudzēt pārdošanas apjomus un turpināt fabrikas paplašināšanu. Šobrīd darbinieku skaits Latvijas uzņēmumā jau pieaudzis līdz 29 cilvēkiem un, turpinoties attīstībai, varēsim radīt aizvien jaunas darba vietas,» stāsta SIA «Pobeda Confectionery» valdes priekšsēdētāja  Olga Muravjova.
Šobrīd Ventspils fabrikā tiek izgatavota vairāk nekā desmit veidu šokolāde, un daļa produkcijas ir nopērkama populāru ķēžu veikalos – Top!, Lats, Elvi, Vesko un Mego. Rimi un Maxima lielveikalos kopš 2016.gada oktobra notiek kampaņveidīga produkcijas pārdošana.
Pircēju iecienītākie produkti ir rūgtā šokolāde, deserata šokolāde, konfektes Lāču ģimene, suflē konfektes Laimes putns, rūgtā šokolāde ar stēviju un klasiskās trifeles.

Par Pobeda
2000. gadā Piemaskavas pilsētā Jegorjevskā dibinātā kompānija «Pobeda» ir viena no lielākajām konditorejas fabrikām Krievijā, kas saražo vairāk nekā 50 000 tonnu šokolādes gadā un izplata produkciju vairāk nekā 20 valstīs. Tā izvietota Maskavas pievārtē 38 000 kvadrātmetru platībā un nodarbina vairāk nekā 700 darbinieku. Savukārt SIA «Pobeda Confectionery» dibināta 2014. gada 1. aprīlī Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā.
Ikviens «Pobeda» produkts ir atšķirīgs, tiem piemīt harmoniska un izmeklēta garša. «Pobeda» izstrādā paši savas tehnoloģijas un receptes šokolādes, suflē, marmelādas un citu saldumu izgatavošanai. Fabrikas kredo ir - produktu izejvielu dabiskums, augsta kvalitāte un vērtība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44289589sec.