TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Preses nama ēkā atvērs pirmo InterContinental Hotels Group viesnīcu Latvijā

Tā kā darījumu un atpūtas braucienu skaits uz Austrumeiropu turpina pieaugt, IHG® (InterContinental Hotels Group), kas ir viens no pasaulē vadošajiem viesnīcu uzņēmumiem, ar gandarījumu paziņo par grupas pirmo viesnīcu Latvijā.


Tiek plānots, ka Rīgā, bijušajā Preses nama ēkā 2022. gada septembrī tiks atvērta  IHG® grupas zīmola Holiday Inn® viesnīca. Holiday Inn® ir lielākais viesnīcu zīmols pasaulē. Projekts tiek īstenots kopā ar Lords LB Asset Management.


Jaunajā Holiday Inn® Riga būs 280 numuri, no viesnīcas pavērsies brīnišķīga pilsētas un Vecrīgas panorāma. Viesnīcā Holiday Inn® Riga darbosies viens restorāns, un tā tiks veidota pēc Holiday Inn® atvērtā tipa koncepcijas. Tās novatoriskais dizains, kas apvieno reģistrācijas vietu, plašu foajē, restorānu, bāru, atpūtas zonu un biznesa centru, sniedz viesiem iespējas ieturēt maltīti, atpūsties, strādāt un izklaidēties vienā integrētā telpā.

Citas viesnīcas ērtības ietver konferenču/banketu zāli līdz 400 personām, sešas sanāksmju telpas, autostāvvietu, fitnesa centru un ātru, uzticamu Wi-Fi ar IHG® Connect. Bijušā Preses nama ēkas prestižā atrašanās vieta ir savienota ar visiem lielākajiem transporta centriem un Starptautisko lidostu “Rīgas” tikai astoņu kilometru attālumā.

Migels Martins (Miguel Martins), IHG attīstības direktors Polijā un Austrumeiropā, sacīja: “Mēs esam ļoti priecīgi par līguma parakstīšanu ar Lords LB par Holiday Inn® Riga izveidi, kas būs pirmā IHG grupas viesnīca Latvijā. Rīga ir plaukstošs komercdarbības un tūrisma centrs, un apmeklētāju skaits no visas pasaules turpina pieaugt, tādēļ ir arī lielāka nepieciešamība pēc uzticamiem viesnīcu zīmoliem, kas var izpildīt gan darījumu cilvēku, gan atpūtas ceļotāju prasības. Mēs priecāsimies par iespēju nodrošināt unikālo un pasaulē plaši pazīstamo Holiday Inn viesu pieredzi Rīgā.”


Holiday Inn® Riga veido galveno posmu IHG paplašināšanās stratēģijā Austrumeiropā un Baltijas valstīs, ko nostiprina pieaugošais iekšzemes tūrisms, tūristu pieplūdums no valstīm, kurām nav nepieciešamas vīzas, tostarp, Ķīnas, Dienvidkorejas, Indijas, kā arī Rietumeiropas IHG klientu ilgtspējīgais pieprasījuma līmenis, kurus saista jaunas ceļojumu iespējas un zemas cenas.


Vakar, 17.septembrī, notikusī līguma parakstīšana par viesnīcas celšanu Rīgā ir ceturtais līgums par IHG® viesnīcas izbūvi Austrumeiropā kopš šī gada sākuma. Pašlaik ir 25 IHG® viesnīcas Austrumeiropā uzņēmuma zīmolu klāsta ietvaros, tostarp, InterContinental®, Holiday Inn®, Crowne Plaza® un Holiday Inn Express®.


Aivaras Abromavičius, Lords LB Asset Management “Preses Nams” attīstības padomes priekšsēdētājs, sacīja: “Mēs ļoti priecājamies par iespēju sadarboties ar IHG Holiday Inn Riga izveidē. Kā viesnīcu attīstības speciālistiem mums bija sajūta, ka zīmols Holiday Inn ir vislabākā izvēle šai atrašanās vietai, un mēs esam pārliecināti par to, ka tas būs izcils ieguvums mūsu portfelim. Pamatojoties uz mūsu zināšanām un pieredzi un IHG mērogu un spēcīgo zīmola atpazīstamību, mēs ar nepacietību gaidām veiksmīgu sadarbību un ceram strādāt kopā ar IHG citos projektos nākotnē.”  


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4137938sec.