TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«DPD Latvija» attīsta aviopiegāžu pakalpojumu

Turpmāk “DPD Latvija” klienti varēs ērti un droši nosūtīt pakas uz jebkuru vietu pasaulē, izmantojot aviopiegāžu pakalpojumu “DPD Air Express”. Jaunais aviosūtījumu pakalpojums uz vairāk nekā 218 galamērķiem visā pasaulē būtiski paplašinās Latvijas uzņēmumu eksporta iespējas.

“Eksporta sūtījumu apjoms no Latvijas aizvadītajos gados ir kāpis katru gadu, un pērn sūtījumu skaits uz ārvalstīm divkāršojās, salīdzinot ar gadu iepriekš. Redzam, ka paku nosūtītāju vidū ienāk arvien jauni vidējie un mazie uzņēmumi, un līdz ar e-komercijas straujo attīstību uzņēmēji atklāj aizvien jaunus eksporta tirgus. Attiecīgi pieaug mūsu klientu interese par sūtījumu iespējām gan uz attālākiem galamērķiem Eiropā, gan visā pasaulē, tostarp, piemēram, arī uz Amerikas Savienotajām Valstīm,” atzīmē “DPD Latvija” valdes priekšsēdētājs Jānis Grants.

“DPD Air Express” sniedz iespēju nosūtīt pakas svarā līdz 31,5 kilogramiem, savukārt maksimālais paku skaits vienā sūtījumā ir 10, kopējam sūtījuma svaram nepārsniedzot 70 kilogramus. Sūtījumu piegāde gala saņēmējiem Eiropā atkarībā no mērķa valsts būs iespējama jau nākamajā darba dienā, bet citur pasaulē - dažu dienu laikā.

“DPD Latvija” pirmo reizi aviopiegāžu pakalpojumu ieviesa 2017. gada vasarā, taču pakalpojuma īstenošana uz laiku tika apturēta, lai pārveidotu infrastruktūru un pielāgotu to augstākajām kvalitātes prasībām. Attiecīgi no šā gada februāra uzlabotais pakalpojums no jauna ir pieejams visiem “DPD Latvija” līguma klientiem.


Par “DPD Latvija”

“DPD Latvija” ir vadošais sūtījumu piegādātājs Latvijā, kas ik dienas darbojas vairāku desmitu tūkstošu klientu interesēs un ir daļa no DPD grupas. Kopējais “DPD Latvija” piegādāto paku apjoms 2017.gadā palielinājās par 11%, bet uzņēmuma apgrozījums kāpa par 22,9%, salīdzinot ar 2016.gadu. “DPD Latvija” piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas ietver gan standarta sūtījumu piegādi Latvijā un Eiropā, gan papildu pakalpojumus, kas pielāgoti individuālām klientu prasībām. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.dpd.lv. Vairāk informācijas par sūtījumu noformēšanu: https://eserviss.dpd.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12691593sec.