TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūrisma uzņēmējus aicina piedalīties «Marco Polo» konkursā!

Centrālās un Austrumeiropas valstu un Ķīnas jeb 16+1 sadarbības formāta ietvaros izveidotā Tūrisma komiteja šogad uzsāk jaunu tradīciju, pasniedzot Marco Polo balvu par labāko tūrisma produktu, kas ir izstrādāts Ķīnas tirgum. Ekonomikas ministrija aicina Latvijas tūrisma uzņēmumus piedalīties konkursā, lai popularizētu kā sava uzņēmuma, tā arī Latvijas vārdu pasaulē. Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks šā gada 22. -24. oktobrī 16+1 valstu Tūrisma foruma laikā Rīgā, kurā piedalīsies 16+1 valstu ministri un lielākie Ķīnas tūrisma operatori.

Tūrisma uzņēmēji aicināti pieteikt konkursam savu produktu – kompleksu pakalpojumu vai starptautiskas sadarbības tūrisma produktu, kas ir izstrādāts Ķīnas tirgum un kurā ir iekļauti jeb apvienoti vismaz trīs Centrāleiropas un Austrumeiropas valstu tūrisma piedāvājumi. Minētajam produktam jābūt piedāvājumā ne mazāk kā vienu gadu.

Konkursa pieteikumus angļu valodā aicinām iesniegt līdz 2019. gada 31. maijam, nosūtot uz e-pastu: [email protected]. Pieteikuma anketa, konkursa nolikums un cita papildu informācija par Marco Polo balvu pieejama Ekonomikas ministrijas tīmekļa vietnē.

Marco Polo balvas mērķis ir attīstīt maršrutus un produktus, kas piesaistītu ceļotājus no Ķīnas. Konkursa ietvaros balva tiks piešķirta tūrisma uzņēmumiem par labāko tūrisma produktu, kas piedāvā iespēju Ķīnas ceļotājiem iepazīt gan valsts, gan reģiona vēsturi, tradīcijas, kultūru u.c. tūrisma produktus. Marco Polo balvas saņēmēji trīs nominācijās iegūs iespēju vienu gadu popularizēt savus produktus 16+1 valstu plašsaziņas līdzekļos. Savukārt zelta medaļas ieguvējs varēs piedalīties Ķīnas Tūrisma gadatirgū Šanhajā.

Dalība konkursā ir lieliska iespēja Latvijas tūrisma uzņēmējiem virzīt savus produktus Ķīnas tirgū, tādēļ Ekonomikas ministrija aicina uzņēmējus izmantot šo iespēju un pieteikt savus produktus balvai.

Centrāleiropas un Austrumeiropas valstu un Ķīnas (16+1) sadarbības formāts ir Ķīnas iniciatīva ar mērķi aktivizēt sadarbību ar 11 Eiropas Savienības dalībvalstīm un 5 Balkānu valstīm (Albānija, Bosnija-Hercegovina, Bulgārija, Čehija, Horvātija, Igaunija, Latvija, Lietuva, Maķedonija, Melnkalne, Polija, Rumānija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Ungārija) investīciju, transporta, finanšu, zinātnes, izglītības, kultūras un tūrisma jomās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45776796sec.