TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīgā darbu testa režīmā sākusi elektrisko skrejriteņu noma

Rīgā darbu testa režīmā sākusi elektrisko skrejriteņu noma „ATOM”, kas pagājušajā gadā ieguva jauno uzņēmēju atbalstam paredzēto pašvaldības finansējumu grantu programmā „Atspēriens”.


Kā norāda uzņēmumā, Rīga ir pirmā pilsēta Baltijas valstīs, kur tagad ir pieejams citviet pasaulē tik populārais pakalpojums.


Šobrīd uzņēmums „ATOM” velonovietnēs Rīgā ir izvietojis dažus desmitus elektrisko skrejriteņu. To atrašanās vietas tiešsaistē var redzēt aplikācijā. Samaksu „ATOM” iekasē tikai par to laiku, kad skrejritenis ir izmantots. Skrejriteņi pilsētā ir pieejami katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00. Naktī „ATOM” tos nogādā servisā apkopei un bateriju uzlādēšanai.


Plašāka informācija par skrejriteņu nomas pakalpojumu un „ATOM” nākotnes plāniem pieejama vietnē: https://docs.google.com/document/d/1M4aJ2_uasMPJ89FaV_1grhPldSy_fn09n0DvMxdA50w/edit?usp=sharing


Rīgas dome kopš 2009. gada īsteno grantu programmu „Atspēriens“, kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā, kā arī sekmēt jaunas uzņēmējdarbības un uzņēmēju produktu popularitāti.


Kopš 2009. gada „Atspērienam” pieteikušies vairāk kā 1700 dalībnieki, no kuriem vairāk nekā 160 dalībnieku ir saņēmuši atbalstu. To vidū ir tādi populāri uzņēmumi kā SIA „Gamechanger Audio” (www.gamechangeraudio.com), dekoratīvo gaismas burtu ražotāji SIA „Piku” (www.piku.lv), bērnu apģērbu ražotājs SIA „HEBE” (www.hebe.lv), Latvijā izstrādātas audio sistēmas ražotāji SIA „Certes Technologies” (www.certestechnology.com), robotikas konstruktora „SumoBoy” radītāji SIA „RobotNest” (www.robot-nest.com) un citi.

Grantu programmu „Atspēriens” administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments sadarbībā ar „Altum”. „Atspēriens” aktualitātēm var sekot līdzi interneta vietnē: www.atsperiens.lv, sociālajās vietnēs: Twitter (@Atsperiens) un Facebook (Grantu programma „Atspēriens”) kā arī interneta vietnē: www.altum.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27828598sec.