TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Viesnīcu operators «Mogotel» paplašina pārvaldāmo viesnīcu tīklu

No 2019. gada 15. aprīļa Baltijā vadošais viesnīcu operators SIA "Mogotel", kurš šogad saņēmis prestižo Eiropas grupu ceļojumu balvu (EGTA), paplašina pārvaldāmo viesnīcu tīklu ar "Rija Hotel TIA". Viesnīca atrodas Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 63, un iepriekš apmeklētājiem bija atpazīstama kā "TIA Hotel".

Rija Hotel TIA ir triju zvaigžņu Superior klases viesnīca, kas atrodas pašā Rīgas centrā Kr. Valdemāra 63, netālu no Vecrīgas. Nepilnu 10 minūšu gājiena attālumā atrodas arī lielākā pasākumu vieta Latvijā "Arēna Rīga" halle un Olimpiskais Sporta centrs. Viesnīcā ir pieejami 50 labiekārtoti numuri ar dabīgā koka mēbelēm, kas ražotas Latvijā. Viesnīcas pirmajā stāvā atrodas restorāns, kas piedāvā viesiem ne tikai gardas brokastis, bet arī pusdienas un vakariņas. Pieejamas arī moderni aprīkotas telpas konferenču un semināru rīkošanai līdz 100 pers. Viesiem ir pieejama arī autosstāvieta.

Viena no "Rija Hotels" viesnīcu priekšrocībām arī turpmāk būs kompakti numuri un serviss par pieņemamu cenu, kas viesiem sniedz komfortablu uzturēšanos un iespējas iepazīt pilsētu. Vairāk par "Rija Hotel TIA" un viesnīcas numuru rezervāciju www.rijahotels.com.

Mogotel īpašnieks Vadims Muhins: "Papildus attīstībai vietējā Latvijas tirgū, mūsu uzņēmums aktīvi darbojas ar projektiem Baltijā un Eiropā. Šobrīd kopā ar sadarbības partneriem norit pārrunas par viesnīcu tīklu paplašināšanos, un jau nākamajā gadā plānojam apgūt jaunus tirgus: Lietuvā, Čehijā, Austrijā."

Mogotel grupa, kas pārstāv Wellton, Rixwell un Rija viesnīcu zīmolus, šogad atzīta par "Gada labāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu grupu izmitināšanā Eiropā". Apbalvojumu piešķīruši vadošie tiešsaistes viesnīcu rezervētāju un tikšanās vietu pārdevēji visā pasaulē "HotelPlanner" un "Meetings.com" prestižās Eiropas grupas ceļojumu balvas (EGTA) ietvaros. Apbalvošanas ceremonijā, kas tiek rīkota kopš 2015. gada, tiek pasniegtas balvas septiņpadsmit nominācijās. Konkursā ik gadu tiek apbalvotas kompānijas, kas piedāvā visaugstākās kvalitātes grupu ceļošanas pieredzi un izcilus pakalpojumus viesnīcās, aviosabiedrībās, kruīzos, tehnoloģijās, plašsaziņas līdzekļos un ceļojumu aģentūrās.

Par SIA Mogotel

Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs ar Latvijas izcelsmi un 15 gadu pieredzi viesmīlības jomā. Tīkla vidējās un augstākās klases viesnīcas Rixwell Hotels un Wellton Hotels, kā arī vidējās budžeta klases viesnīcas Rija Hotels kopā piedāvā vairāk nekā 1500 numurus un veido vairāk nekā 550 darba vietas dažādas kvalifikācijas darbiniekiem.

Šobrīd Mogotel pārvalda 15 Wellton Hotels, Rixwell Hotels un Rija Hotels zīmola viesnīcas, pēdējā no kurām ir "Rija Hotel TIA".          

Mogotel stabilā izaugsme turpinās, sasniedzot izcilus viesnīcu noslogojuma rādītājus līdz pat 90%. Uzņēmuma nākotnes plāni ir saistīti ar paplašināšanos Centrāleiropas valstīs, tādās kā Lietuva, Austrija, Čehija, Ungārija, Polija un Bulgārija, kā arī drīzumā uzņēmums gatavojas paplašināt savu zīmolu portfeli.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins, kurš viesnīcu attīstībai ir piesaistījis vietējo komercbanku finansējumu, kā arī ieguldījis uzņēmējdarbībā reinvestēto peļņu. SIA Mogotel 2018. gadā darbojās ar 21,3 miljonu eiro lielu apgrozījumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3637979sec.