TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic uzsāk sadarbību ar «SAS»

Latvijas lidsabiedrība airBaltic un Scandinavian Airlines (SAS) noslēgušas vienošanos par sadarbības lidojumiem. airBaltic un SAS partnerattiecības nodrošinās ērtus savienojumus starp Latviju un Skandināviju, kā arī tālākiem galamērķiem.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs esam ļoti priecīgi par šo ciešo sadarbību. Paplašinot airBaltic partneru tīklu, mēs piedāvājam vairāk ērtas ceļošanas iespējas mūsu pasažieriem. Jau šajā vasaras sezonā nodrošinām mūsu klientiem iespēju izvēlēties no vairāk nekā 300 galamērķiem ar vienu pārsēšanos, izmantojot airBaltic partneru lidsabiedrības."

SAS tirdzniecības un mārketinga viceprezidente Anelija Nesena (Annelie Nässéen) uzsver: "Mēs saskatām ievērojamu ieguvumu, ko šie sadarbības lidojumi nodrošinās vairākos maršrutos, sniedzot mūsu ceļotājiem abpusējas priekšrocības lidojumiem, kā arī kopumā labāku savienojamību uz un no Skandināvijas."

airBaltic savu kodu "BT" izmantos lidojumos, kas savieno Rīgu un Alesundu, Bergeni, Stavangeru, Trumsi, Trodheimu caur Oslo un Kopenhāgenas lidostām. SAS savu lidojuma kodu "SK" izmantos tiešajos lidojumus no Stokholmas Ārlandas, Kopenhāgenas un Oslo lidostām un otrādāk, nodrošinot lidojumus starp Skandināvijas galvaspilsētām un Rīgu, kā arī savienojošu satiksmi no visa SAS tīkla un Rīgas, izmantojot šīs trīs lidostas.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī Kosu un Menorku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04982114sec.