TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Vidzemes Augstskolā sāksies studētgribētāju papilduzņemšana (video)

Arī Vidzemes Augstskolā turpinās topošo studentu uzņemšana atlikušajās budžeta un maksas studiju vietās. Pēc 1. un 2. kārtas līgumus parakstījuši vairāk nekā 200 studētgribētāju, kas lielāko priekšroku devuši studiju programmām "Informācijas tehnoloģijas", "Tūrisma organizācija un vadība", "Komunikācija un sabiedriskās attiecības" un "Mediju studijas un žurnālistika". Papilduzņemšana sāksies 2019. gada 23.jūlijā!

Pieteikšanās pamatstudijām (koledža, bakalaurs)

Ja pēc Vienotās uzņemšanas sistēmas 1. un 2. kārtas nav iegūta studiju vieta, tad no 23. jūlija līdz 2. augustam ir iespēja pieteikties 3. kārtai un pretendēt uz budžeta vietām, kā arī maksas studiju vietām Vidzemes Augstskolā.

Pēdējā iespēja studētgribētājiem tiks piedāvāta no 19. līdz 23. augustam, kad norisināsies ceturtā un noslēdzošā uzņemšanas kārta. Arī tad būs iespēja pieteikties studijām par maksu vai pretendēt uz kādu no atlikušajām budžeta vietām!

Jāatzīmē, ka 3. un 4. kārtā studijām var pieteikties tikai tajā augstskolā, kurā plāno studēt. Vidzemes Augstskolā dokumenti tiks pieņemti Valmierā, Cēsu ielā 4, C205 kabinetā no plkst. 10:00 līdz 13:00.

Pieteikšanās maģistrantūrā

Pieteikšanās uz atlikušajām budžeta vai maksas studiju vietām notiks elektroniski, izmantojot vietni magistri.va.lv no 23.jūlija līdz 23.augustam (pieteikums nav jāapstiprina klātienē).

Darba devēju novērtētas studiju programmas

Potenciālajiem studentiem ViA piedāvā studēt 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmās — "Informācijas tehnoloģijas" vai "Mehatronika".

Savukārt augstāka līmeņa studijās topošajiem studentiem ir iespēja pieteikties uz kādu no sešām profesionālajām bakalaura studiju programmām — "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas" (SPECIALIZĀCIJA: "Kiberdrošība un programmēšana" vai "Virtuālās realitātes un mobilo sistēmu izstrāde") "Komunikācija un sabiedriskās attiecības", "Mediju studijas un žurnālistika", Mehatronika, "Tūrisma organizācija un vadība" (SPECIALIZĀCIJA: "Viedā tūrisma uzņēmējdarbība" vai "Tūrisma un pasākumu pieredzējuma dizaineris").

Reaģējot uz augošajiem ģeopolitiskajiem izaicinājumiem, kā arī sabiedrību transformējošajiem procesiem, tostarp kontekstā ar digitālo tehnoloģiju lomas pieaugumu, Vidzemes Augstskolā interesenti var studēt maģistra līmeņa studiju programmās — "Stratēģiskā komunikācija un pārvaldība", "Mediju un informācijas pratība" un "Kiberdrošības inženierija". Latvijā vēl nebijusi programma, kas izveidota atbilstoši pieaugošajām virtuālās un papildinātās realitātes tendencēm — "Virtuālā realitāte un viedās tehnoloģijas".

Kā arī interesentiem, kas vēlas studēt programmā, kas vērsta uz inovatīvu un ilgtspējīgu tūrisma vadības principu apguvi, sabalansējot teorētiskās un praktiskās zināšanas, var izvēlēties studiju programmu "Tūrisma stratēģiskā vadība".

Dienesta viesnīcas jeb kojas

Vidzemes Augstskolas studentiem ir iespēja dzīvot trīs dienesta viesnīcu ēkās. Zvejnieku ielā 13 un Ausekļa ielā 25a, kur studenti dzīvo labiekārtotos divistabu dzīvokļa tipa numuriņos pa diviem vienā istabā un kur katrā dzīvoklī ir sanitārais mezgls. Stacijas ielā 22 dzīvošana studentiem ir organizēta pa trim istabiņā ar tualeti un dušu, kas ir kopēja stāva iemītniekiem.

Maksa par dienesta viesnīcu ir apm. 65 EUR/mēnesī.

Studiju maksas atlaides

Vidzemes Augstskolā piedāvā dažādas studiju maksas atlaides gan pamatstudijās, gan augstākā līmeņa studiju programmās. Piemēram, Vidzemes* vidusskolu abiturientiem – 30% atlaide pirmā semestra studiju maksai, ViA bakalaura programmu absolventiem, studējot maģistrantūrā – 30 % atlaide visam studiju periodam u.c.

Vairāk par uzņemšanu

Informācija par studijām un uzņemšanu Vidzemes Augstskolā:

Mob.: 26182255. E-pasts: [email protected]


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64268398sec.