TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Notiks Rīgas domes grantu programmas «Atspēriens» publiska ideju vērtēšana

Rīgas domes grantu programma „Atspēriens” ir noskaidrojusi desmit 2019. gada finālistus un aicina uz publisku ideju vērtēšanas pasākumu, kas notiks 24. oktobrī plkst. 18.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājas konferenču zālē „Alfa” (Jelgavas ielā 3, Rīgā). Pasākumu ir aicināts apmeklēt ikviens interesents un līdzjutējs.


Finālistu idejas vērtēs: Aigars Rostovskis – augstskolas „Turība” īpašnieks, Renārs Zeltiņš – šovmenis un TV raidījumu vadītājs, Kitija Tigule – SIA „Amadeus Latvija” valdes locekle un pārdošanas direktore Skandināvijā un Centrāleiropā, kā arī Edgars Grandāns – SIA „Latvijas Mobilais Telefons” korporatīvo klientu dienesta vadītājs.


Grantu programmas „Atspēriens” finālisti šogad ir SIA „ARConstruction”, SIA „DzĪB Pārvaldnieks”, SIA „Evlab”, SIA „Foren Technology”, SIA „Kong Mobility”, SIA „Luksts”, SIA „Mobio”, SIA „ParVaiPret.lv”, SIA „Servix grupa” un SIA „Sizzapp”.


Vienai idejai tiks piešķirti līdz 25000 eiro lieli granti, bet kopumā paredzēts atbalstīt vismaz trīs inovatīvas idejas.


Sākot ar 2019. gadu grantu programmas „Atspēriens” konkurss tiek organizēts vienu reizi gadā, atbalstot idejas viedpilsētu risinājumu jomā. Konkurss ir paredzēts uzņēmumiem, kas pieteikšanās dienā nav vecāki par pieciem gadiem, kuriem ir labas iestrādnes un pārliecinoša vīzija, kuri spēj piedāvāt tehnoloģiski realizējamas, viedas un pilsētvidē integrējamas idejas. Kopējais grantu apjoms konkursā „Atspēriens” ir 75 000 eiro.


Rīgas dome kopš 2009. gada īsteno grantu programmu „Atspēriens“, kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā, kā arī sekmēt jaunas uzņēmējdarbības un uzņēmēju produktu popularitāti. Kopš 2009. gada „Atspērienam” pieteikušies vairāk nekā 1700 dalībnieki, no kuriem 160 saņēmuši atbalstu.


Grantu programmu „Atspēriens” administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90107703sec.