TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Mākslas muzeju gada biļete - dāvana ģimenei un draugiem 12 mēnešu garumā

Tuvojoties svētku laikam, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs piedāvā ideju dāvanai – Mākslas muzeju GADA BIĻETI, kas sniedz iespēju neierobežoti apmeklēt visus LNMM muzejus.


4 muzeji, 14 pastāvīgās ekspozīcijas un vairāk nekā 30 izstādes gada garumā, aizraujošas tikšanās ar māksliniekiem, dizaineriem un izstāžu kuratoriem, ekskursijas, lekcijas, koncerti, radošās darbnīcas un citi pasākumi, kuriem kā ieejas maksa piemērota biļete izstādē, – to visu iespējams pieredzēt ar Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) GADA BIĻETI.


PAR LNMM MUZEJIEM


Iepazīstiet Latvijas un pasaules vizuālās mākslas un dizaina attīstību LNMM muzeju pastāvīgajās ekspozīcijās un baudiet mākslas dažādību aktuālajās izstādēs!


Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenā ēka / Jaņa Rozentāla laukums 1, Rīga

Latvijas mākslas vērtības divu gadsimtu griezumā


Latvijas Nacionālais mākslas muzejs ir nozīmīgākais mākslas muzejs Latvijā un pirmā speciāli mākslas muzeja vajadzībām celtā ēka Baltijā. Pēc vērienīgās rekonstrukcijas ēkā iekārtota jauna pastāvīgā ekspozīcija “Latvijas māksla. 19.–20. gadsimts”, kas veido vizuālu un emocionālu stāstu par Latvijas mākslas attīstību, izceļot nozīmīgākos darbus un personības. Lielajā izstāžu zālē pazemes apjomā, izstāžu zālēs muzeja bēniņu un kupola stāvā regulāri tiek piedāvātas konceptuālas izstādes par Latvijas mākslas vēstures vai laikmetīgām aktualitātēm, kā arī ievērojamu Latvijas mākslinieku personālizstādes. Papildus pazemes apjomā apskatāmas glezniecības krātuves – unikāls arhitektonisks risinājums, kas ļauj ielūkoties muzeja darba procesā.


Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA (MMRB) / Doma laukums 6, Vecrīga

Plašākā ārzemju mākslas kolekcija pašā Vecrīgas sirdī


Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA ir plašākā ārzemju mākslas krātuve Latvijā, kas atrodas vienā no greznākajiem namiem pilsētā. Izcilā kvalitātē rekonstruētā Venēcijas renesanses palaco stilistikas ēka un tās vēsturiskie interjeri mijiedarbojas ar muzeja kolekcijām, veidojot vienotu ansambli. Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA ir kultūras apmaiņas vieta, tiecoties būt saskarsmes punkts starp Austrumiem un Rietumiem, kā arī ekspozīcijā un izstādēs piedāvājot klasisko un laikmetīgo mākslas izpausmju dialogu. Muzeja kolekcijās ir vairāk nekā 22 tūkstoši Eiropas, Krievijas, Āzijas un Tuvo Austrumu zemju mākslas darbi. Izcilākie paraugi no šīm daudzveidīgajām mākslas kolekcijām skatāmi četrās muzeja pastāvīgajās ekspozīcijās.


Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs (DMDM) / Skārņu iela 10, Vecrīga

Dizaina attīstība Latvijā no tā pirmsākumiem līdz mūsdienām


Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs atrodas Rīgas senākajā mūra celtnē, 1204. gadā celtajā Sv. Jura baznīcā un ir vienīgā Latvijas profesionālās dekoratīvās mākslas un dizaina krātuve. Muzeja pastāvīgā ekspozīcija iepazīstina ar Latvijas vadošo dekoratīvās mākslas un dizaina mākslinieku daiļradi, kā arī stāsta par dekoratīvajā mākslā un dizainā dominējošiem stiliem un virzieniem laika posmā no 19. gadsimta beigām līdz mūsdienām. Līdzās pastāvīgajai ekspozīcijai muzejs apmeklētājiem regulāri piedāvā plašu izstāžu klāstu, interpretējot savu un citu Latvijas un ārvalstu muzeju kolekcijas, aktīvi sadarbojoties ar māksliniekiem, dizaineriem un partneru institūcijām.


Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs (SBM) / Elizabetes iela 57a, dz. 26 (ieeja caur pagalmu, 5. stāvs), Rīga

Veltīts divām spilgtām Latvijas mākslas vēstures personībām


Klasiskā modernisma pārstāvjiem Romanam Sutam un Aleksandrai Beļcovai veltītais muzejs iekārtots abu mākslinieku memoriālajā dzīvoklī Rīgā, Elizabetes ielā. 2008. gadā atklātā muzeja ekspozīcija veidota kā inscenēts mājokļa iekārtojums, kurā var iepazīties ar Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas radošo darbību, sabiedrisko dzīvi un ģimeni.


PAR GADA BIĻETI

  •     GADA BIĻETES cena: pieaugušajiem – 50,00 EUR, skolēniem, studentiem un pensionāriem – 30,00 EUR.
  •     GADA BIĻETES nopērkamas LNMM muzeju kasēs.
  •     GADA BIĻETI iespējams iegādāties un noformēt uz cita cilvēka vārda, ja tā tiek pirkta kā dāvana.
  •     GADA BIĻETE ir derīga vienu gadu no iegādes brīža.
  •     GADA BIĻETES īpašniekam, apmeklējot muzeju, kasē jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Skolēniem, studentiem un pensionāriem jāuzrāda arī dokuments, kas apliecina tiesības uz attiecīgo atlaidi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63568807sec.