TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Pabeigti būvdarbi Jūrkalnes dabas un atpūtas parkā

Ventspils novada pašvaldība informē, ka ir pabeigti būvdarbi objektā "Suitu kultūrtelpa – Jūrkalnes dabas un atpūtas parka pilnveidošana" un izbūvēta dabas koncertzāle “Vējturu nams”. Objekta svinīgā atklāšana plānota šā gada maijā.


Jūrkalnes dabas un atpūtas parka infrastruktūras izveide un pilnveidošana notika ERAF projekta “Ziemeļkurzemes kultūrvēsturiskā un dabas mantojuma saglabāšana, eksponēšana un tūrisma piedāvājuma attīstība” ietvaros.


Jūrkalnes dabas un atpūtas parkā veikta esošo gājēju celiņu pārbūve, ārējās un iekšējās elektroapgādes ierīkošana, apmeklētāju uzskaites un videonovērošanas sistēmas ierīkošana, tas viss radīs priekšnoteikumus valsts un starptautiska mēroga etno, folk un garīgās mūzikas pasākumiem un citiem mākslas notikumiem suitu kultūrtelpā. Minētie pasākumi nodrošinās vietējo tūrisma (viesu nami, viesnīcas, ēdināšanas uzņēmumi, veikali, degvielas uzpildes stacija, īslaicīgās apmešanās vietas u.c.) apgrozījuma palielināšanos, mazinot tūrisma nozares sezonalitātes riskus un atkarību no laika apstākļiem.


Jūrkalnes dabas un atpūtas parka misija ir suitu tradīciju saglabāšana un popularizēšana, tās vērtību pārmantojamības nodrošināšana, novada iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošana, vides piesārņojuma mazināšana, zaļās zonas iekārtošana un tūrisma plūsmas piesaistīšana.


Būvprojektu izstrādāja un autoruzraudzību veica – SIA “BM-projekts”, būvuzraudzību – SIA “PBT”, būvdarbus SIA “BŪVFIRMA INBŪV”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46080613sec.