TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Sanktpēterburgā norisinās Latvijas dienas

Latvijas dienu norises laikā Sanktpēterburgā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē dažādus pasākumus gan uzņēmējiem, gan pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. 11. martā notiks Sanktpēterburgas pilsētas un Latvijas Republikas uzņēmēju forums un divpusējās tikšanās, 12. martā – tūrismam veltīts seminārs, kurā piedalīsies Latvijas tūrisma nozares pārstāvji, lai iepazīstinātu esošos un potenciālos partnerus ar aktualitātēm Latvijas tūrisma jomā.

No 9. līdz 22. martam Sanktpēterburgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs tuvāk iepazīties ar Latvijas pārtikas produktiem, kurus viegli varēs atrast un atpazīt veikala „Stockmann Gastronom” plauktos, jo tie būs atzīmēti ar logotipu „Magnetic Latvia”. Savukārt tie, kurus interesē, kā šos produktus izmantot kulinārijā, varēs piedalīties meistarklasēs un produktu degustācijās 10., 11. un 12. martā turpat veikalā „Stockmann Gastronom”.

12. martā atsevišķs pasākums tiks organizēts plašsaziņas līdzekļu un viedokļu līderu pārstāvjiem. Šajā pasākumā šefpavāri no „3 pavāru restorāns” vadīs meistarklasi restorānā „MA”. Turpat visi tie, kas vēlēsies, varēs iepazīties ar Nikas Ganičas grāmatu „Garšas ģeogrāfija. Latvija”, aprunāties ar autori un saņemt autogrāfu.

10. martā Krievijas Etnogrāfijas muzejā tiks atklāta izstāde „Rotu balsis”. Izstādē būs apskatāma rotkaļu Initas un Vitauta Straupju juvelierizstrādājumu kolekcija. Ģimenes uzņēmums „Baltu rotas” savas rotas rada jau 25 gadus. Radošās darbības pamatā ir unikālais seno baltu rotu mantojums, kas arī mūsdienās turpina priecēt ar formu, ornamentu un stāstu daudzveidību.

Izstādes atklāšanā, kā arī meistarklašu laikā uzstāsies sieviešu vokālais ansamblis „Latvian Voices”. Tas ir a cappella ansamblis, kura repertuārā ir gan tautasdziesmas, gan baroka laika skaņdarbi. 2014. gadā „Latvian Voices” tika izvēlēts par Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas un Pasaules koru olimpiādes simbolu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13312697sec.