TŪRISMA BIZNESS | Bizness

AS «Alida Tūrs» paziņojums saistībā ar Covid-19.

Cienījamie klienti! Cienījamie kolēģi!

Latvijas pieredzējušākā tūroperatora AS “ALIDA TŪRS” vārdā, gribu pateikties jums par uzticību un sapratni šajā mums nelabvēlīgajā un sarežģītajā situācijā. Vispirms, lūdzu, nekādā gadījumā neļaujieties panikai un neveiciet nepārdomātas darbības.

AS “ALIDA TŪRS” pilnā apjomā izpilda solītās saistības čārterreisu organizēšanā uz latviešu tūristu iecienītajiem kūrortiem. Nevienā no valstīm, uz kurām AS “ALIDA TŪRS” piedāvā doties ceļojumā, nav izsludināta ārkārtas situācija, Latvijas iedzīvotājiem nav aizliegts ielidot, izlidot un pārvietoties valsts iekšienē.

Gandrīz 25. gadu darbs tūrisma nozarē un gūtā pieredze, mūsu uzņēmuma profesionālie darbinieki, viņu zināšanas tūrisma jomā un pastāvīga situācijas uzraudzība gan Latvijā, gan aiz tās robežām, palīdz AS “ALIDA TŪRS” būt gataviem jebkādam notikumu pavērsienam un pieņemt saprātīgus un adekvātus lēmumus.

Šobrīd lūdzam jūs saglabāt mieru un ievērot parakstītos līgumus un Latvijas Republikas normatīvos aktus. Ja tūristi vēlas atcelt, pārcelt, mainīt utt. savu ceļojumu, tad AS ALIDA TŪRS nekādā veidā nevar ietekmēt šādu pieņemto lēmumu.

Lūdzu pievērst uzmanību tam, ka jebkura ceļojuma atcelšana, pārcelšana, mainīšana utt. notiks saskaņā ar līgumiem un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.

Visus paskaidrojumus par šo jautājumu jūs varat saņemt savā tūrisma aģentūrā.Vēlreiz vēlos pateikties par sapratni, aicinu nepakļauties panikai un saprātīgi izvērtēt situāciju!

Ar cieņu
Dr. Arno Ter-Saakovs
Valdes priekšsēdētājs



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95255089sec.