TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic Pilotu akadēmija atsāk praktiskās apmācības

Ar šo nedēļu airBaltic Pilotu akadēmijas studenti ir atsākuši praktiskās apmācības Liepājas lidostā. Visas apmācības tiek plānotas, ievērojot veselības un drošības vadlīnijas.


airBaltic Training izpilddirektors Kristaps Lapsa norāda: “Šobrīd esam atsākuši apmācības ar trīs lidmašīnām un septiņiem studentiem, kuri mainās reizi nedēļā. Visi studenti ar atbildību ievēro jaunās vadlīnijas. Mēs ceram drīzumā atsākt apmācības pilnā apjomā ar septiņām mācību lidmašīnām.”


airBaltic Pilotu akadēmijā šobrīd ir 60 aktīvi studenti. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču daļa ir arī no citām Eiropas Savienības dalībvalstīm, piemēram, Vācijas, Francijas, Somijas un citām. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes.


airBaltic Pilotu akadēmija plāno atsākt veidot jaunas studentu grupas, tiklīdz tiks atcelta ārkārtas situācija Latvijā. Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt mājaslapu – http://pilotacademy.com.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 55 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic veic lidojumus ar 22 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39174008sec.