TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs piedāvā iegādāties biļetes, izmantojot Mobilly

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs ir pirmie muzeji Latvijā, kas sniedz iespēju ieejas biļeti muzejā iegādāties lietotnē Mobilly.


Pielāgojoties ārkārtējās situācijas apstākļiem valstī un rūpējoties par apmeklētāju drošību, turpmāk ieejas biļetes pastāvīgajās ekspozīcijās un izstādēs Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā (LNMM / Jaņa Rozentāla laukumā 1), Mākslas muzejā RĪGAS BIRŽA (MMRB / Doma laukumā 6) un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (DMDM / Skārņu ielā 10) varēs nopirkt gan uz vietas muzeja kasē, gan attālināti, izmantojot mobilo maksājumu lietotni Mobilly.


Latvijas Nacionālais mākslas muzejs kopā ar SIA “Mobilly” ir pirmie, kas nodrošina iespēju iegādāties ieejas biļeti uz LNMM muzejiem Mobilly aplikācijā – jebkurā laikā un vietā. Mobilly ir ērta un lietotājam draudzīga norēķinu sistēma, kas ļauj viedtālruņu īpašniekiem veikt maksājumus visur, kur ir pieejami mobilie sakari. Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt vai atjaunot aplikāciju, papildināt Mobilly kontu ar bankas karti, sadaļā “CITI” izvēlēties muzeju apmeklējumam, iegādāties biļeti, saņemt QR kodu un uzrādīt to pie ieejas. Ja tika nopirkta biļete ar skolēna, studenta vai pensionāra atlaidi, lūgums atcerieties paņemt līdzi atbilstošu apliecību.


Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce: “Mēs vēlamies, lai skatītājs justos gaidīts un pasargāts mūsu muzejos. Priecājamies, ka sadarbībā ar Mobilly muzeja apmeklējums kļūst vēl ērtāks un varam piedāvāt attālinātu biļešu tirdzniecību. Pārdomāts lietotnes dizains ļauj viegli veikt savu izvēli, un jau pirmajā dienā vairāki muzeja apmeklētāji ieejas biļeti uzrādīja sava telefona ekrānā.”


“Mobilly misija ir atvieglot ikdienu ikvienam mūsu klientam. Prieks, ka mums izdevās to padarīt raitāku gan muzeju darbiniekiem, gan apmeklētājiem. Šis ir jauns risinājums, kā paātrināt biļešu pārbaudes procesu un nodrošināt bezkontakta maksājumus, kas šajā laikā ir tik ļoti nozīmīgi,” stāsta Mobilly vadītājs Ģirts Slaviņš.


Atgādinām, ka saskaņā ar valdības stratēģiju nākamajam Covid-19 ierobežošanas posmam no 19. maija, pēc divu mēnešu pārtraukuma, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs atsācis savu publisko darbību, atvērot apskatei pastāvīgās ekspozīcijas un izstādes LNMM galvenajā ēkā, Mākslas muzejā RĪGAS BIRŽA un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā. Balstoties uz muzeju darbību reglamentējošo sanitāro protokolu, LNMM muzejos ir noteikts maksimālais apmeklētāju skaits, kas vienlaicīgi var atrasties ēkās: LNMM – 50, MMRB – 45, DMDM – 25.


Apmeklētāju plūsma tiek regulēta pie ieejas ēkā un iekštelpās, lai nodrošinātu 2 metru distances ievērošanu. LNMM galvenajā ēkā ieeja tiek organizēta pa centrālajām durvīm no K. Valdemāra ielas, izeja – uz parka pusi. Izņēmums – māmiņas ar ratiem un cilvēki ar kustību traucējumiem. Savukārt Mākslas muzejā RĪGAS BIRŽA ieeja ir no Doma laukuma, bet izeja – uz Mazās Pils ielas pusi.


PAR MOBILLY


SIA “Mobilly” ir licencētā elektroniskās naudas iestāde ar tiesībām sniegt maksājumu pakalpojumus. Licenci ir izsniegusi Finanšu un kapitāla tirgus komisija, kas regulē un uzrauga Latvijas finanšu sektora dalībniekus.


Ar Mobilly norēķinu sistēmu iespējams apmaksāt autostāvvietas, iebraukšanas maksu Jūrmalā, taksometru pakalpojumus, pasta sūtījumus, iegādāties vilcienu un autobusu biļetes, ziedot, kā arī norēķināties par citām precēm un pakalpojumiem. Mobilly piedāvā sadarbību arī uzņēmumiem, lai to darbinieki varētu izmantot lietotnes sniegtās priekšrocības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72434616sec.