TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ekspluatācijā nodots Baltijā lielākais konferenču centrs ATTA CENTRE

Tiek pieteikti vairāki jaunievedumi: iekšējās kontroles protokols, unikāla pasākumu programma, inovatīvs izglītojošais centrs, un citi projekti.

2020.gada 3. augustā ekspluatācijā nodots Baltijā lielākais konferenču centrs – ATTA CENTRE, kura kopējā platība ir 22 700 kvadrātmetru. Centrs atrodas Rīgā, Krasta ielā 60. ATTA CENTRE ir inovatīvs un daudzfunkcionāls biznesa komplekss, kurā apvienoti visi mūsdienīgiem lietišķajiem cilvēkiem nepieciešamie pakalpojumi – centrā ir 29 konferenču zāles, biroju centrs un kopstrādes telpas, restorāns, kā arī liela autostāvvieta ar elektromobiļu uzlādes stacijām. Centrs vienlaicīgi spēj uzņemt līdz 5500 cilvēkiem. Pirmos viesus jaunais konferenču centrs sāks uzņemt jau 2020. gada 1. septembrī.


“Mēs lepojamies ar to, ka tieši Rīga pašlaik ir ieguvusi Baltijas darījumu tūrisma galvaspilsētas titulu. Taču galvenā prioritāte mūsu darbā pašlaik ir ikviena viesa drošība un veselība,” stāsta Jānis Astahovs, ATTA CENTRE ģenerāldirektors. “Ar pilnu atbildību varu teikt, ka esam gatavi strādāt saskaņā ar ierobežojumiem, kurus masu pasākumu rīkošanai noteikusi valdība. Mūsu profesionāļu komanda, balstoties uz kolēģu un citu valstu vadošo speciālistu pieredzi, ir izstrādājusi īpašu programmu – iekšējās paškontroles protokolu ATTA CLEAN. Šī programma kontrolē centra darbu visos tā aspektos – tie ir īpaši noteikumi, kuri regulē ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, virsmu dezinfekciju, gaisa kondicionēšanu, nepieciešamās distances ievērošanu, centra publisko telpu darbību, visu viesu ķermeņa temperatūras kontroli, un tamlīdzīgi.”


Pašlaik izīrēti jau vairāk nekā 60% no biroju centra ATTA Workspace kopējās platības.


“Mums prieks redzēt, kādu interesi ATTA CENTRS izsaucis, vēl atrodoties būvniecības stadijā,” atzīmē Nadia Ignase, pārdošanas direktore. “Jau sākot ar septembri konferenču centra telpas ir izīrētas desmitiem dažāda veida pasākumiem – semināriem, banketiem, publiskiem izklaides pasākumiem,”


Kā atzīmē projekta autori, ATTA ir kas vairāk, kā tikai telpas, kuras izīrēt. Tā ir vesela ekosistēma, kuru plānots attīstīt dažādos veidos – kā inovāciju centru jaunuzņēmumiem, “Samsung” izstāžu centru, kā arī zinātnes centru ar universitātēm, kura attīstībai tiks pievērsta īpaša uzmanība. Ar izglītošanu saistītie pasākumi ATTA CENTRE ir viena no lielākajām prioritātēm, savukārt zinātnes un pētniecības centrs atradīsies ēkas otrajā stāvā.


Atsevišķa uzmanība tiek pievērsta arī savu pasākumu programmai. Pasākumu programmas ietvaros jau oktobrī norisināsies pirmās izstādes, forumi un citi kulturāli izklaidējoši pasākumi, kurus rīko ATTA CENTRE komanda.


 “Programma “ANTENNA” ir īpašs mūsu centra lepnums,” stāsta Natālija Misiņa, ATTA CENTRE pasākumu un izstāžu nodaļas vadītāja. “Tā ir unikāla dažādu tematisko forumu sērija, kuras ietvaros mēs sapulcējam vietējos un ārvalstu speciālistus – zinātniekus, māksliniekus, sportistus, un citus visdažādāko nozaru vadošos speciālistus. Sīkāka pasākumu programma drīzumā tiks publicēta ATTA CENTRE oficiālajā mājaslapā.”

Pateicoties plašām tehniskajām iespējām, šeit iespējams rīkot visdažādākos pasākumus: izstādes, konferences, banketus, kā arī jebkāda formāta kultūras, mākslas un sporta pasākumus. Augsto tehnoloģiju multimodālā sistēma ļauj bez skaņas izolācijas kvalitātes zudumiem mainīt visa pirmā stāva plānojumu, atkarībā no pasākuma formāta.

Kā stāsta projekta autori, biznesa centra koncepcijas pamatā ir ideja par skudru pūzni kā kopīga radoša darba simbolu. ATTA CENTRE vestibilā sadarbībā ar Rīgas Nacionālo zooloģisko dārzu tiks uzstādīts unikāls 5 metru plats terārijs ar atta ģints skudrām.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86283922sec.