TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air Abu Dhabi svin pirmās jaunās lidmašīnas ierašanos

Apvienoto Arābu Emirātu jaunā nacionālā lidsabiedrība Wizz Air Abu Dhabi svin pirmās modernās jaunās Airbus lidmašīnas A321neo ierašanos Abū Dabī starptautiskajā lidostā.

Vienas no reģiona lielākajām kontrolakciju sabiedrībām ADQ un Wizz Air Holdings Plc izveidotais kopuzņēmums Wizz Air Abu Dhabi nesen saņēmis no AAE valdības nacionālā pārvadātāja statusu, ievērojot normatīvos standartus pirms darbības uzsākšanas.

Pirmās Airbus lidmašīnas A321neo ierašanās ļaus lidsabiedrībai nodrošināt vismazāko ietekmi uz vidi un viszemākās pamatizmaksas konkurentu vidū reģionā.

Lidmašīnā A321neo pirmajā ir ieviestas jaunākās tehnoloģijas, tostarp jaunas paaudzes dzinēji un salona etalonkonstrukcija nozarē, kas atsevišķi nodrošina degvielas izmaksu ietaupījumu par 20 procentiem. Turklāt A321neo ir ievērojami draudzīgāka videi ar trokšņa līmeņa samazinājumu gandrīz par 50 procentiem salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes lidmašīnām. Kopš ieviešanas ekspluatācijā 2016. gada sākumā „Pratt & Whitney” turboventilatora dzinēji ar reduktoru ir apliecinājuši solīto spēju samazināt degvielas patēriņu par 16 procentiem un slāpekļa oksīda izplūdi par 50 procentiem.

Pirmajos sešos darbības mēnešos Wizz Air Abu Dhabi avioparku papildinās vēl citas ultramodernās Airbus lidmašīnas A321neo ar oriģinālo Abū Dabī krāsojumu, sniedzot arvien vairāk lētu ceļojumu iespēju un savienojot Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētu ar vairākām citām pilsētām Eiropā un ārpus tās. Laika gaitā tiks paziņots par šīm lidmašīnām plānoto maršrutu tīklu.

Wizz Air Abu Dhabi sāks darbību ar sākotnējo maršrutu tīklu, kurā ietilpst Aleksandrija, Atēnas, Kutaisi, Larnaka, Odesa un Erevāna.


Wizz Air Abu Dhabi rīkotājdirektors Kēss van Shaiks sacīja: „Šodien svinam vēl vienu lielisku sasniegumu. Ar mūsu pirmās lidmašīnas ierašanos Abū Dabī mēs esam spēruši svarīgu soli ceļā uz darbības uzsākšanu un klātbūtnes paplašināšanu Abū Dabī. Mēs veicinām vietējās ekonomikas daudzveidību, vienlaikus piedāvājot arvien vairāk izdevīgu ceļošanas iespēju savā zemo cenu tīklā. Wizz Air Abu Dhabi jaunā, modernā Airbus lidmašīna A321neo, kā arī pastiprinātie aizsardzības pasākumi nodrošinās ceļotājiem vislabākos iespējamos sanitāros apstākļus.”

Abū Dabī starptautiskās lidostas ģenerāldirektors Muhammeds Husains Ahmeds komentēja: „Ar prieku sveicam Wizz Air Abu Dhabi pirmo lidmašīnu jaunajā mājas bāzē Abū Dabī starptautiskajā lidostā. Wizz Air Abu Dhabi izveide un darbības uzsākšana ir pavērsiena punkts zemizmaksu pārvadājumu tirgus izaugsmē un attīstībā Abū Dabī Emirātā. Turklāt tas atspoguļo panākumus, kas gūti, īstenojot visaptverošus veselības aizsardzības un drošības pasākumus visās mūsu lidostās, kā arī mūsu ieguldījumus Abū Dabī starptautiskās lidostas pārveidē par stratēģiski novietotu starptautisko centru lidsabiedrībām no visas pasaules.”

Abū Dabī Kultūras un tūrisma nodaļas (DCT Abu Dhabi) galamērķa tirgvedības direktors Saīds Rašids Al Saīds sacīja: „Wizz Air Abu Dhabi pirmās lidmašīnas ierašanās labi noderēs Abū Dabī populāra galamērķa statusam komersantiem un tūristiem no visas pasaules. Abū Dabī atrodas neskaitāmas aizraujošas ievērojamas vietas, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju iepazīstināt jaunus viesus ar visu, ko piedāvā AAE galvaspilsēta un apkārtējais emirāts.”

Abu Dhabi Airports ir ieviesis Abū Dabī starptautiskajā lidostā visaptverošu veselības aizsardzības un drošības pasākumu klāstu, sākot ar īpaši apmācītu veselības vēstnieku grupu, kas ir sagatavota atbalstīt pasažierus, atbildot uz bieži uzdotiem jautājumiem par veselības uzturēšanu ceļojuma laikā, veicinot fizisko distancēšanos un nodrošinot roku dezinfekcijas līdzekli un individuālās aizsardzības līdzekļus, piemēram, maskas un cimdus. Turklāt lidostā tiek izmantota bezkontakta liftu tehnoloģija, „SterixGates” sterilizācijas kabīnes, temperatūras skenēšanas kameras, kā arī kameras ar sejas pazīšanas funkciju un siltuma kustības sensoriem.


* Wizz Air ogļskābās gāzes izplūde 2019. finanšu gadā bija viszemākā Eiropas lidsabiedrību vidū (57,2 grami uz pasažierkilometru).

** Cena vienā virzienā, ieskaitot administrēšanas maksu. Ir iekļauta viena rokas bagāžas soma (maks. 40 × 30 × 20 cm). Par ratiņsomu un katru reģistrējamās bagāžas vienību tiek piemērota papildu maksa. Cena attiecas tikai uz biļetēm, kas iegādātas vietnē wizzair.com un WIZZ mobilajā lietotnē.

Par Wizz Air Abu Dhabi

Wizz Air Abu Dhabi ir ADQ un Wizz Air kopuzņēmums. Wizz Air ir lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 122 Airbus lidmašīnu A320 un A321 avioparku. Aizrautīgu aviācijas speciālistu kolektīvs nodrošina izcilu apkalpošanu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 40 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā F20, kas beidzās 2020. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ. Nesen uzņēmums ir nosaukts par vienu no desmit pasaules visdrošākajām lidsabiedrībām pasaules vienīgās lidsabiedrību drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com vērtējumā, un ATW to ir atzinis par 2020. gada lidsabiedrību, kas ir visaugstākais pagodinājums, ko var saņemt lidsabiedrība vai persona, un izsaka atzinību personām un organizācijām, kuras izcēlušās ar lieliskiem rezultātiem, inovācijām un izciliem pakalpojumiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18846297sec.