TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours»: Ceļojumu nozare uz starta līnijas

Mazinoties koronavīrusa ierobežojumiem ārvalstīs, Baltijas valstīs lielākais tūroperators “Novaturas”, kura paspārnē atrodas Latvijā esošs meitas uzņēmums “Novatours”, februārī atsāk ceļojumus uz Ēģipti un Kanāriju salu Tenerifi.

Ceļojumu atsākšana ir bijis rūpīgi izsvērts, pārdomāts un atbildīgs lēmums, kas balstīts uz iesaistīto valstu atbildīgo iestāžu lēmumiem, noteikumiem un rekomedācijām, kā arī esot nemitīgā saziņā ar ārvalstu partneriem, jo klientu drošība uzņēmuma grupai vienmēr ir bijusi pirmajā vietā.  

Pirmie ceļojumi Baltijas ceļotājiem jau februāra mēnesī tiek piedāvāti no Igaunijas un Lietuvas uz Ēģiptes kūrortiem Hurgadā un Šarm eš Šeihā, kā arī Kanāriju salu Tenerifi.

No Latvijas pirmais ceļojums tiek plānots 5. martā uz Kanāriju salas Tenerifes kūrortiem.

Uzņēmuma tuvākos plānos jau pavasarī ierindojas ceļojumi arī uz Apvienoto Arābu Emirātu kūrortiem Dubaijā, kā arī uz Maldīvu salām.

Ceļotāji, kas jau atgriezušies no ārvalstu braucieniem, ir apliecinājuši, ka par drošību galamērķos tiek gādāts augstā līmenī. Tie arī nav pārlieku drastiski un mierpilnu atpūtu traucējoši vai ierobežojoši. Nepacietīgākie atpūtas karotāji saulainajos galamērķos īpaši ir novērtējuši salīdzinošo tukšumu tūristu iecienītākajās vietās, pludmalēs un kūrortos - nekur nav manāmi pūļi, ir viegli ievērot distanci un atpūta ir patiesi mierpilna, bez satraukumiem par iespēju novietot auto vēlamā stāvvietā vai galdiņu pieejamību restorānos.

Tomēr, lai ceļošana varētu pēc iespējas drīzāk atgriezties ierastajā ritmā un apjomā, tūroperators aicina nebūt pārgalvīgiem - ne ceļotājiem, ne ceļojumu organizatoriem. Šobrīd ir svarīgi ikvienam ievērot drošību un respektēt valstu atbildīgo iestāžu norādījumus, ieteikumus, kā arī domāt ilgtermiņā - lēni, pārdomāti un pakāpeniski sperot soli pēc soļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00249314sec.