TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Leonīds Močeņovs: Piedāvājam iespēju ceļot uz Ēģipti no Tallinas un Viļņas

Vēl joprojām nav skaidrs, kad varētu tikt dota zaļā gaisma lidojumiem uz valstīm Eiropas Savienības. Līdz ar to arī līgumreisi uz Ēģipti šobrīd nav iespējami, lai gan no kaimiņvalstīm ceļotāji jau dodas atpūsties.

Tas rada bažas par ceļojumiem uz Ēģipti tiem cilvēkiem, kuri ceļojumu iegādājās jau tālajā 2019. gadā, lai atpūsties dotos 2020. gada pavasarī, bet tad atnāca pandēmija un... Ceļojumi tika pārcelti par gadu. Un arī tagad nav skaidrs, vai atpūta tomēr notiks. Lai gan ceļotāji ir uzmanīgi par savu veselību, tomēr atvaļinājums atlikts uz gadu, brīvās nedēļas darba devējam pieteiktas jau laikus.

“Lai arī ceļojumi mums jau labu laiku ir iepauzēti, esam pastāvīgā saziņā ar klientiem. Mēs redzam, ka cilvēki ilgojas ceļot, gaida iespēju doties uz ārvalstīm, interese arvien pieaug. Tomēr mēs nevaram sasteigt. Klientu drošība mums vienmēr ir bijusi pirmajā vietā. Pārdomāti, ņemot vērā visu atbildīgo iestāžu norādes un esot saziņā ar ārvalstu partneriem, no 5. marta aicinām Latvijas ceļotājus doties uz Tenerifi,” Travelnews.lv pauda tūrisma operatora “Novatours” vadītājs Leonīds Močeņovs.

Viņš norāda, ka ziņas par ceļojumiem uz Tenerifi cilvēki sagaidījuši ar prieku un rezervācijas pildās. Kā alternatīvu atceltajiem lidojumiem uz Ēģiptes reisiem, ceļotāji labprāt izvēlas to pašu Tenerifi vai vasaras sezonas galamērķus.

“Ēģipte mums vienmēr ir bijusi īpaši iemīļots ceļojumu galamērķis. Saviem ceļotājiem, kas noteikti nevēlējās to mainīt, piedāvājām iespēju turp ceļot no Lietuvas vai Igaunijas. Šīs iespējas labprāt tiek izmantotas,” norādīja Leonīds Močeņovs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56123805sec.