TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Lidostā "Rīga" sākas loterija "Nenokavē iespēju laimēt – ierodies lidostā agrāk!"

Aktīvās ceļošanas laikā vasarā, rosinot pasažierus uz reisu ierasties laikus, no pirmdienas, 27. jūnija, starptautiskajā lidostā „Rīga” sākas loterija „Nenokavē iespēju laimēt – ierodies lidostā agrāk!”.

 

Loterijas mērķis ir vasaras ceļojumu laiku padarīt pasažieriem patīkamāku, kā arī aicināt ceļotājus lidostā ierasties savlaicīgi, lai nokārtotu nepieciešamās formalitātes pirms lidojuma.

 

Pasažieris, ierodoties lidostas aviodrošības kontrolē vismaz pusotru stundu pirms plānotā reisa un bez steigas nokārtojot nepieciešamās procedūras, var piedalīties loterijā. Pēc drošības kontroles no īpaši noformētiem galdiem jāpaņem loterijas pieteikuma anketa, jāaizpilda un jāiemet tam speciāli paredzētā kastē.

 

Loterijas dalībniekiem būs iespēja laimēt starptautiskās lidostas „Rīga” VIP centra dāvanu karti, divas aviobiļetes abos virzienos uz jebkuru no aviokompānijas airBaltic galamērķiem, dāvanu grozu no ATU DUTY FREE, kā arī citas vērtīgas balvas. Loterijas laimesti tiks izlozēti ik nedēļu līdz 4.oktobrim. Pirmā izloze notiks 4.jūlijā, kurā būs iekļauti tie dalībnieki, kas aizpildīs pieteikuma anketas no 27.jūnija līdz 3.jūlijam.

 

Loterija tiek rīkota sadarbībā ar ATU DUTY FREE un airBaltic. Loterijas atļaujas numurs 4060, tās noteikumi pieejami lidostas interneta vietnes www.riga-airport.com sadaļā Pasažieriem.

 

Atgādinām, ka vasaras sezonā, kas raksturīga ar aktīvu ceļošanu un pasažieru skaita pieaugumu, īpaši agrajās rīta stundās, starptautiskā lidosta „Rīga” aicina pasažierus lidostā ierasties divas stundas pirms plānotā reisa.

 

airBaltic ir lielākais aviopārvadātājs starptautiskajā lidostā „Rīga”. Lidsabiedrība no Rīgas piedāvā gandrīz 60 galamērķus, un uz kādu no tiem varēs doties arī loterijas „Nenokavē iespēju laimēt – ierodies lidostā agrāk!” galvenās balvas ieguvējs.

 

“ATU” dibināts 2000.gadā partnerībā ar “TAV Airports”, “Unifree Duty Free” un “Heinemann”, lai kļūtu par starptautiski atzītu duty free operatoru. Patlaban ATU Duty Free ir starp 15 lielākajiem lidostu operatoriem pasaulē. Latvijā tā darbība tika uzsākta 2011. gadā un  šobrīd notiek sadarbība ar vismaz 100 starptautiski atzītiem zīmoliem, tādējādi pasažieriem pieejamas vairāk kā 70‘000 dažādas preces. ATU Duty Free Riga veikali piedāvā klasiskās beznodokļu preces, kā arī ekskluzīvus produktus, kas tiek ražoti tikai beznodokļu iepirkšanās zonām. Tāpat arī starptautiskus modes zīmolus par ievērojami izdevīgākām cenām, salīdzinot ar veikaliem pilsētā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54632401sec.