TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

airBaltic rekorda pasažieru skaita pieaugums Baltijas reģionā

Latvijas lidsabiedrības airBaltic pārvadāto pasažieru skaits no Lietuvas un Igaunijas šā gada pirmajos piecos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn, pieaudzis par 29%.

Laika periodā no janvāra līdz maijam airBaltic no Igaunijas pārvadājusi rekorda augstu pasažieru skaitu – 146 116, kas ir lielākais klientu skaits kopš lidsabiedrības lidojumu uzsākšanas Igaunijā. Tajā pašā laikā airBaltic no Lietuvas pārvadājusi 136 270 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss)  norāda: “Mēs esam priecīgi, ka aizvien vairāk un vairāk klienti no Lietuvas un Igaunijas izvēlas airBaltic kā savu pārvadātāju. Mēs nodrošinām labākos savienojumus uz un no Igaunijas un Lietuvas, piedāvājot gan tiešos reisus, gan tranzītlidojumus caur Rīgu uz Eiropu, Skandināviju, Tuvajiem Austrumiem un NVS.”

Viļņas Starptautiskā lidosta tiks slēgta no 2017. gada 14. jūlija līdz 17. augustam skrejceļa rekonstrukcijas darbu dēļ. Šīs rekonstrukcijas laikā visi airBaltic lidojumi uz/no Viļņas tiks novirzīti uz Kauņas lidostu.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 27 lidmašīnas: četras Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.30408192sec.