TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

airBaltic pērn punktuāli pārvadājusi 99% tranzīta pasažieru

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017. gadā pārvadājusi vairāk nekā 900 000 tranzīta pasažieru, no kuriem tikai 1,08% nav paspējuši laikā uz nākamo reisu dažādu apstākļu, tostarp Eiropas lidostās notikušo streiku un laikapstākļu dēļ.

airBaltic viceprezidente klientu apkalpošanas un virszemes operāciju jautājumos Laura Vecvanaga-Puķīte norāda: „Mēs vienmēr meklējam iespējas, kā attīstīt mūsu pakalpojumus. 2017. gadā airBaltic sāka īstenot no astes līdz astei jeb tail to tail iniciatīvu, kas palīdzējusi uzlabot pakalpojumu kvalitāti airBaltic tranzīta pasažieriem. Tagad mūsu tranzīta pasažierus ar īsu pārsēšanās laiku līdz nākamā reisa izlidošanai pavada pārstāvis, tādējādi padarot pārsēšanos ātrāku un patīkamāku.”

„Ir vairākas priekšrocības, kuras pasažieri var izbaudīt, lidojot ar pasaulē punktuālāko lidsabiedrību. 2017. gadā lidojumu regularitāte pārsniedza mūsu uzstādīto mērķi, sasniedzot 99,4% atzīmi. Novembrī airBaltic neatcēla nevienu plānoto lidojumu. Nodrošinot pasaulē vadošu punktualitāti, airBaltic pasažieri var uz mums paļauties,” uzsver Laura Vecvanaga-Puķīte.

2018. gada 3. janvārī tika ziņots, ka OAG analītiķi, kuri apkopojuši un analizējuši punktualitātes rādītājus par vairāk nekā 50 miljoniem reisu, atzinuši Latvijas lidsabiedrību airBaltic par punktuālāko aviosabiedrību pasaulē 2017. gadā. airBaltic globālo punktualitātes rādītāju sarakstu augšgalā atradusies pēdējos četrus gadus.

airBaltic nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. No ikviena no šiem galamērķiem airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014., 2015. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49380708sec.