Auto noma «AVIS Latvija» aicina uz filmu «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» un balto «žiguļu» Ziemassvētku salidojumu

2019. gada 17. decembrī ar filmu "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" (1981) un balto "žigulīšu" salidojumu noslēgsies kino cikls "Desmit izcili ceļojumi", ko piedāvā kinoteātris "Splendid Palace" sadarbībā ar pilna servisa līzinga un autonomas uzņēmumu AVIS.

Uz seansu "žiguļu" īpašnieki aicināti ierasties savos spēkratos, lai kopīgi sagaidītu vakara līdzbraucējus – režisoru Jāni Streiču un aktrisi Diānu Zandi jeb Lāsmiņu, kuri pirms filmas priecēs viesus ar sarunu.

"Brīnos, kur tik izturīgs tas žigulītis, ka ripo turpat jau 40 gadus. Neviens automašīnas modelis nav tik daudz kalpojis. Paldies, ka stūrēsiet ar to jau uz piekto desmitgadi!" par filmas galveno "varoni", leģendāro automašīnu, stāsta režisors Jānis Streičs.

Kurš gan  nezina šo stāstu? Vientuļa lauku večiņa Mirta Saknīte loterijā laimējusi automobili, kas stāv pagalmā un sagādā raizes vien. Par nozīmīgo notikumu Mirta uzraksta vēstuli sen nesatiktajam radiniekam Ērikam. Uzzinot par tantes laimestu, Tūteru ģimene maina savus atvaļinājuma plānus un nolemj braukt apciemot Mirtu un viņas auto. Padzirdējuši par Mirtas "limuzīnu Jāņu nakts krāsā", Līgo svētku priekšvakarā viesos ierodas arī Sprēsliņu ģimene – Mirtas mirušā dēla sieva Olita ar savu otro vīru Viktoru un meitu Lāsmu: palīdzēšot radiniecei vasaras lauku darbos. Vecajās mājās sākas liela rosība un radinieku savstarpējā cīņa par Mirtas tantes sirdi un testamentu, ko filmā izdzīvo izcils aktieru ansamblis – Lilita Bērziņa, Olga Dreģe, Uldis Dumpis, Gundars Āboliņš, Baiba Indriksone u. c.

Leģendārā filma restaurētā versijā ļaus baudīt vasarīgas noskaņas katram, kurš ziemā ilgojas pēc Jāņu ugunskura. Bet tos, kuri meklē Ziemassvētku noskaņas, priecēs gluži neierastas "dekorācijas" – dažnedažādi Jāņu nakts krāsas limuzīni. Par īpašu pārsteigumu parūpēsies arī Rīgas Motormuzejs.

Baltā žiguļa īpašniekiem – bezmaksas kinobiļetes

"Žiguļu" īpašnieki uz seansu aicināti ierasties savos spēkratos – pirmos divus priecēs divas bezmaksas kinobiļetes uz īpašo seansu. Lai pieteiktos un uzzinātu vairāk par automašīnu novietošanu, lūdzu sazināties ar Elīnu Malašenko, rakstot [email protected] vai zvanot 20169509. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.38683987sec.