Iespaidīgs gads – daudzas pelnītas balvas dažādās valstīs

Šogad debitēja jaunās paaudzes itāļu sedans “Alfa Romeo Giulia”, kuru tirgū sagaidīja īpaši labvēlīgi – vairākkārt apbalvots par dizainu un tehniskajiem risinājumiem, šis sedans tika pagodināts pat ar 25 balvām. Itāļu žurnālisti izvēlējās šo sedanu par Eiropas 2017.gada automašīnu, populārais britu žurnāls “Top Gear” tam piešķīra nosaukumu – 2016.gada automašīna, bet vācu žurnāls “Auto Bild” šo sedanu nosauca par visskaistāko šī gada modeli.

Jaunais “Giulia” kļuva par leģendārās itāļu automobiļu markas “Alfa Romeo” atdzimšanas simbolu. Daudzās balvas liecina, ka šis sedans bija spējīgs ne tikai iekarot automobiļu ekspertu un to mīļotāju simpātijas, bet arī daudzos gadījumos pārspēja tirgus cerības”, stāsta Andris Sivickis, uzņēmuma “Autobrava” direktors.

A. Sivicka uzsver, “Giulia” tika radīts ar lozungu “la meccanica delle emozioni” (latv. emociju mehānika), pirmkārt, ņemot vērā vadītāja vajadzības un braukšanas prieku, tomēr šajā automašīnā liela uzmanība tika pievērsta jaunākajām tehnoloģijām un pasažieru ērtībām. Tie, kas grib pārliecināties par “Giulia” priekšrocībām, šo itāļu sedanu var aplūkot kompānijas “Autobrava” autosalonā, Rīgā.

To, ka “Giulia” izceļas ar savām unikālajām funkcijām, apliecina garais pelnīto balvu saraksts. Britu žurnāls “Top Gear” piešķīra 2016.gada automašīnas titulu sedana jaudīgākajai versijai “Giulia Quadrifoglio”, novērtējot tādas īpašības kā 510 zirgspēku dzinējs, precīzu vadību un pievilcīgu ārējo izskatu. Šis modelis kā 2016.gada automašīna arī uzvarēja žurnāla “Top Gear” pirmo reizi publicētajos sabiedriskajos reitingos.

Viens no populārākajiem vācu autožurnāliem “Auto Bild” izvēlējās sedanu “Giulia” par visskaistāko 2016.gada automašīnu. “Auto Bild” raksta, ka šī sedana virsbūve atšķiras ar proporciju harmoniju un tīrām līnijām, iespaidu pastiprina izmantotie augstās kvalitātes materiāli un stilīgi alumīnija, koka un ādas akcenti.

“Giulia” tika piešķirta arī itāļu autožurnālistu iedibinātā Eiropas gada automašīnas balva “Auto Europa 2017”. Ar lielu balsu pārsvaru, kas pārliecinoši pārspēja 20 citus pretendentus. Sedans “Giulia”, komisijas atzinumā vislabāk pauž patieso “Alfa Romeo” garu un atspoguļo itāļu dizainu un tehnoloģisko izrāvienu.

Kā labāko jauno automašīnu sedanu “Giulia” izvēlējās arī cita britu autožurnāla “What Car?” lasītāji. Savukārt amerikāņu portāla “The Car Connection” apmeklētāji šo sedanu izvēlējās par labāko jauno paaugstināta komforta automobili.

Jaunais sedans “Giulia” šogad ieguva nopietnas balvas par tehnoloģiskajām inovācijām, to skaitā – “EuroCarBody 2016” balvu par inovatīvo virsbūves konstrukciju. “Giulia Quadrifoglio” versija izceļas ar viszemāko jaudas – svara attiecību savā klasē, bet virsbūves konstrukcijā izmantoti viegli materiāli kā alumīnija sakausējums, oglekļa šķiedras un polimēru elementi. Šim sedanam piešķirts visaugstākais 5-zvaigžņu Euro NCAP drošības novērtējums.

Visbeidzot, “Giulia Quadrifoglio” klāstā ir vēl viens iespaidīgs sasniegums – tas pārvarēja ārkārtīgi sarežģīto Nirburgringas trasi tikai 7 minūšu un 32 sekunžu laikā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29668307sec.