Hipiju vāģis ar jauniem apgriezieniem - aplūko jauno ID Buzz

Vācu autoražotājs pasaulei atklāj futūristisku interpretāciju savam klasiskajam II tipa busiņam. 

Pagājušo svētdien, 8. janvārī Volkswagen atklāja savu jauno I.D. Buzz mikroautobusa konceptu, un tas izskatās iespaidīgi. Nosaukts par “jaunās ēras mikroautobusu”, I.D. Buzz neradīs emisijas un būs pilnībā elektronisks. Ziemeļamerikas Starptautiskajā auto izstādē Detroitā Volkswagen paskaidroja, ka jaunais koncepts atspoguļo kompānijas ambīcijas par pilnībā elektrisku automobili, turklāt izvirzot mērķi līdz 2025. gadam pārdot 1 miljonu nākamās paaudzes elektrisko automašīnu.

Tas, iespējams, izskatās kā retro un nākotnes sajaukums, taču nedrīkst aizmirst: I.D. Buzz pamatā pārstāv mūsdienu moderno tehnoloģiju jaunākos sasniegumus. Šis auto spēj nobraukt vairāk nekā 400 km starp uzlādes reizēm, virs galvas esošajā displejā būs redzama informācija ar paplašinātās realitātes starpniecību un vidū atradīsies izklaides konsole – mašīna izklaide.  

Visiespaidīgākie tehniskie sasniegumi vērojami saistībā ar automašīnas pilnīgi autonomajām braukšanas spējām. Atliek uzspiest uz stūres, lai tā iebīdītos panelī, un iestatīt “I.D. Pilot” režīmu. Lāzeri, radari, ultraskaņas sensori un kameras nodrošinās mašīnas autonomo kustību. 

Turklāt, izmantojot viedtālrunī esošo digitālo atslēgu, automobilis spēj atpazīt, kurš vada mašīnu. Tā arī jūt, ja tuvojaties mašīnas durvīm un atver tās, kad esat klāt. Mašīna atceras arī jūsu iecienītākās radio stacijas un pat kondicionēšanas iestatījumus. 

Šobrīd I.D. Buzz ir tikai koncepts, bet Volkswagen ir piesardzīgi optimistiski – viņi uzsver, ka dažas no koncepta automašīnas lielākajām iezīmēm automobiļos varētu parādīties ātrāk nekā nākošo desmit gadu laikā, it īpaši cerības liekot uz “I.D. Pilot” sistēmu.  

Lai vai kā, tas tomēr ir skaidrs, ka Volkswagen ir lielas idejas par to, kā atdzīvināt vismaz daļu no ikoniskajiem dizainiem nākotnes vārdā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14515901sec.