Izturīgais «Fiat Tipo» ir veiksmīgi pārvarējis ceļojumu apkārt zemeslodei

Praktiskais “Fiat Tipo” sedans ir veiksmīgi pārcietis neparastu izmēģinājumu – ceļojumu apkārt zemeslodei 41 000 kilometru garumā. Jaunā “Fiat” sedana vadītājs turku žurnālists Okans Altans ceļā pavadīja 133 dienas, apmeklēja 22 valstis un pat 122 pasaules pilsētas. Neskatoties uz sliktajiem ceļiem un sarežģītajiem laika apstākļiem, “Fiat Tipo” pārvarēja visas grūtības bez tehniskām un mehāniskām kļūmēm.

 “Fiat Tipo” sedans ceļojumu apkārt pasaulei uzsāka pagājušā gada 13.augustā, izbraucot no rūpnīcas vārtiem Bursē, Turcijā. Sedanam ir standarta komplektācija, tas nav aprīkots ne ar kādām papildus modifikācijām, kas palīdzētu vieglāk tikt galā ar šo izaicinājumu.

Ceļa pirmajā etapā “Fiat Tipo” izbraukāja Grieķijas, Bulgārijas, Rumānijas, Ukrainas un Krievijas teritorijas un nokļuva līdz Japānai. No Jokohamas ostas Japānā sedans ar kuģi pa Kluso okeānu tika nogādāts līdz Meksikas krastiem, tad ar kuģi caur Atlantijas okeānu pārvests uz Apvienoto Karalisti.

Ceļojuma trešā etapa maršruts vijās caur 14 Eiropas valstīm, ieskaitot Nīderlandi, Vāciju, Franciju, Šveici, Austriju un Itāliju. Februāra sākumā “Fiat Tipo” veiksmīgi finišēja rūpnīcā, kurā tika izveidots. Žurnālists, kas vadīja sedanu visa brauciena garumā, pie stūres pavadīja vairāk nekā 400 stundas.

Izturēt ceļojumu apkārt zemeslodei “Fiat Tipo” sedanam palīdzēja rūpīgi pārdomātie tehniskie risinājumi un augstais ražošanas standartu līmenis. Pie “Fiat Tipo” projekta trīs gadus strādāja vairāk nekā 2 tūkstoši inženieru un citu speciālistu. Izmēģinājumu laikā viņi nobrauca vairāk nekā 9 miljonus kilometru pa dažādiem ceļu segumiem un apstākļiem.

Šie pamatīgie izmēģinājumi ļāva “Fiat Tipo” radīt uzticamu un praktisku sedanu, kas spēj apmierināt dažādas biznesa un ģimenes vajadzības, tas atšķiras ar nepārspētu cenas un kvalitātes apvienojumu. Turklāt šogad tirgū parādīsies “Fiat Tipo” modeļi ar hečbeka un universāļa tipa virsbūvi - šīs jaunās versijas nākamajiem automašīnas pircējiem dos vēl lielākas izvēles iespējas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42141294sec.