Jaunais Golf ar 14 braukšanas palīgsistēmām pieejams Latvijā

Gudrāks, drošāks un ar vairāk savienojuma iespējām – jaunais Golf pārsteidz ar 14 dažādām vadības palīgsistēmām, 9,2 collu lielu skārienjutīgo ekrānu ar žestu vadību, pusautomatizētu braukšanu un uzlabotu standarta pakotni par to pašu sākuma cenu. Šis ir pirmais modeļa atjauninājums Golf 43 gadus ilgušajā vēsturē. Latvijā jaunais modelis oficiāli būs pieejams no šī gada 9.marta, bet šobrīd automobilis jau ir pieejams iepriekšpārdošanā.

Latvijā iecienītākais Volkswagen modelis piedzīvojis ievērojamas izmaiņas. Tehniskā ziņā ar Golf atjauninājumu Volkswagen pārceļ premium klases tehnoloģijas uz kompakto segmentu. Automašīnai kopumā ir 14 braukšanas un drošības palīgsistēmas, tostarp Front Assist – ārkārtas bremzēšanas sistēmas gājēju uzraudzība, kas pieejama jau standarta pakotnē. Atjauninātais Golf ir arī viens no pirmajiem kompaktās klases automobiļiem, kas būs pieejams ar pusautomatizētām braukšanas funkcijām. Lane Assist – joslu maiņas brīdinājuma sistēma apvienojumā ar adaptīvo kruīza kontroli ACC ļauj Traffic Jam Assist sistēmai pārņemt kontroli līdz pat 60 km/h intensīvā satiksmē. Tā autonomi bremzē, palielina ātrumu un stūrē automašīnu.

Jaunu konceptu ieguvušas arī automobiļa informācijas un izklaides sistēmas. Jaunais Golf ir pirmais kompaktās klases automobilis, kam pieejama žestu vadība 9,2 collu lielajā Discover Pro skārienekrānā. Ekrānu un vadības digitalizēto pasauli papildina Active Info Display (pilnībā digitāls instrumentu klasteris), kas Golf modelī izmantots pirmo reizi. Sistēma Car-Net nodrošina savienojumu ar internetu, ļaujot lietotājiem pieslēgt viedtālruni, izvairīties no sastrēgumiem un pat atrast degvielas uzpildes staciju ar šī brīža zemākajām cenām. Šī tehnoloģisko inovāciju kombinācija padara Volkswagen vispieprasītāko modeli par vienu no progresīvākajiem automobiļiem savā klasē – Golf klasē.

Jaunais Golf ir arī viens no retajiem automobiļiem pasaulē, kas bez benzīna un dīzeļdegvielas tiek piedāvāts ar alternatīvām piedziņas sistēmām – dabasgāzi, hibrīdtehnoloģijām un elektrisko piedziņu. Piedāvātie benzīna (TSI) modeļi svārstās no jaunā 1.0 TSI ar 81 kW / 110 ZS līdz Golf R ar 228 kW / 310 ZS jaudu. Piedāvātie turbo dīzeļa (TDI) modeļi attīsta no 85 kW / 115 ZS līdz 110 kW / 150 ZS lielu jaudu. Visiem TGI modeļiem jauda ir 81 kW / 110 ZS. Jaunais Golf ir pieejams vairākās komplektācijās, tostarp Trendline, Comfortline un sportiskajā R-Line specifikācijas pakotnē, kā arī GTI, R un e-Golf modeļa versijās. Tāpat modelis tiek piedāvāts sešās jaunās, spilgtākās eksterjera nokrāsās – melnā, baltā, dzeltenā, zilā, zaļā un pelēkā.

Turklāt modeļa sākuma cena saglabājas nemainīga, lai arī bāzes modelis tagad ietver 6,5 collas lielu informācijas un izklaides ekrānu, jauna koncepta LED aizmugures gaismas un uzlabotu interjeru. Jaunā Golf sākuma cena Latvijā ir 16 353 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


SIXT Latvija
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57674003sec.