333 atklāj šī gada īres kartingu sacensību sezonas jaunumus

Sporta kompleksā “333” 2017. gada īres kartingu sezona jau ir atklāta, taču tās turpinājumā paredzēti vēl vairāki ievērības cienīgi jaunumi: modernākais un lielākais īres kartingu parks Baltijā, 333 īres kartingu sacensību sezona tiks atklāta jau aprīlī, savukārt pašu sacensību formāts paredz lielāku braukšanas laiku un sporta kartingu sacensībām pietuvinātu konceptu.

Jauni īres kartingi – Sodi SR5
Šogad “333” trasē tiek veikta īres kartingu parka maiņa un modernizācija. Iepriekš pieejamie īres kartingi GT2 tiks nomainīti ar 20 jaunākās paaudzes Sodi SR5 modeļa kartingiem, kādi Latvijā iepriekš nav bijuši. Jaunie kartingi būs aprīkoti ar 9 zs dzinēju, modernu dizainu un nodrošinās ērtāku un drošāku braukšanu trasē gan sausā, gan lietus laikā.
Paredzams, ka ar jaunajiem kartingiem tiks atklāta īres kartingu vasaras sezona 333 mazajā asfalta trasē aprīļa nogalē.
 
Trešā Sodi World Series (SWS) īres kartingu sacensību sezona tiks atklāta jau aprīlī
Pasaules lielāko īres kartingu sacensību, SWS, trešajā sezonā Latvijā ir paredzēti vairāki jaunumi, kas padarīs sezonu ilgāku, aizraujošāku un Latvijas ieskaites rezultātus pasaules mērogā vēl konkurētspējīgākus.
Šogad SWS sezona tiks atklāta jau 2. aprīlī ar SPRINT CUP formāta ieskaiti iepriekš nebijušos sacensību apstākļos – ar jaudīgajiem RT8 kartingiem 333 mazajā trasē. Tā kā sacensību sezona tiek atklāta ātrāk nekā iepriekš, tad šogad ir paredzēti arī vairāki sacensību posmi, kas Latvijas ieskaites dalībniekiem ļaus iegūt vairāk starptautiskā kopvērtējuma punktus un cīnīties par augstāku pozīciju pasaules kopvērtējuma tabulā. Šogad paredzētas astoņas SWS SPRINT CUP sacensības vismaz trīs dažādās trasēs.
Kā ierasts, īres kartingu sacensību sezonā SWS ietvaros tiks aizvadītas arī SWS JUNIOR CUP sacensības bērniem un SWS ENDURANCE CUP komandu izturības sacensības.

SWS sacensībām jauns formāts
SWS SPRINT CUP sacensībās piedalīties var ikviens braucējs vecumā no 16 gadiem, bez īpašas iepriekšējās sacensību pieredzes.
Lai padarītu aizraujošāku sacensību norisi SWS SPRINT CUP dalībniekiem, ir veiktas izmaiņas iepriekšējam sacensību formātam. Būtiskākās izmaiņas paredz rezultātu vērtēšanu ne tikai pēc ātrākā apļa laika, bet arī pēc kopējā distances laika. Savukārt sacensību starts tiks veikts gaitā, nevis no vietas kā ierasts. Sacensību norise tiks aizvadīta trīs kārtās – kvalifikācija, trīs rezultātu braucieni (heats) un fināla braucieni.
Arī šogad galvenā balva sezonas kopvērtējuma uzvarētājam – apmaksāta dalība lielajā SWS pasaules finālā!
Plašāka informācija par sacensību norisi tiks publicēta 333 mājaslapā un facebook profilā.

Haralds Šlēgelmilhs, sporta kompleksa “333” vadītājs par jauno īres kartingu sacensību sezonu: “Ar katru gadu ir novērojama pozitīva tendence kartingu braucēju skaita un braukšanas iemaņu kāpumā. Līdz ar to arī nemitīgu attīstību turpinām arī mēs.
Jaunais kartingu parks un sacensību formāts ļaus variēt ar trasēm un kartingiem tajās, padarot sacensību posmus dažādākus un SWS čempionātu unikālu!
Jaunais sacensību formāts ir īres kartingu sacensībās neierasts un konceptuāli būs pietuvināts sporta kartingu sacīkstēm. Kā autosportists varu teikt, ka starts gaitā būs izcila pieredze gan no adrenalīna sajūtu izbaudīšanas, gan izpratnes gūšanas par sporta sacensībām.
Pats SWS čempionāts paplašinās, un pērn Latvijas sistēmā kopumā bija reģistrējušies 362 braucēji. Ir patīkami redzēt tendenci, ka sacensībās pie mums piedalījušies arī braucēji no Igaunijas un Lietuvas. Prognozējams, ka šogad šī tendence turpinās attīstīties!
Novēlam Latvijas braucējiem uzrādīt vēl augstākus rezultātus un izbaudīt aizraujošu trešo SWS īres kartingu sezonu! ”

2017. gada SWS īres kartingu sacensību kalendārs
sacensību trase un kartingi tiks precizēti pirms katra sacensību posma

SWS SPRINT CUP | individuālās sacensības pieaugušajiem
1. Posms 02.04.2017 | 333 mazā trase – RT8
2. Posms 13.04.2017
3. Posms 11.05.2017
4. Posms 15.06.2017
5. Posms 29.06.2017
6. Posms 17.08.2017
7. Posms 07.09.2017
8. Posms 07.10.2017

SWS JUNIOR CUP | individuālās sacens

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46479702sec.