Renault iznomājuši jau 100 000 elektrisko auto baterijas ar mūža garantiju

Renault parakstījuši savu 100,000. elektriskās automašīnas baterijas nomas līgumu sadarbībā ar zīmola finanšu atbalstītāju RCI Bank and Services. Eiropas elektro-auto bateriju tirgus līderi un jomas pionieri, Renault piedāvā bateriju nomu kopš pirmās elektriskās automašīnas atklāšanas.
Pat valstīs, kur baterijas ir iespējams iegādāties, vairums patērētāju dod priekšroku bateriju nomai. Eiropā 93% Renault klientu izvēlās nomāt sava elektro-auto baterijas.

Drošības sajūta
Nomas iespēja sniedz patērētājiem zināmu drošības un pārliecinātības sajūtu – Renault savām baterijām sniedz mūža garantiju. Ja baterija saplīst vai tās energoefektivitāte ievērojami krītas, Renault, to salabos vai apmainīs bez papildus maksas automašīnas dzīves cikla laikā. Garantija, ka baterijas sniegums nemainīsies ir  īpaši nozīmīga lietotu automašīnu pircējiem, kas pēcāk vēlas automašīnu pārdot atkārtoti.
Pateicoties bateriju nomas iespējai kopš 2017. gada pavasara ZOE automašīnas īpašnieki, kuru spēkrats aprīkots ar 22kWh komplektu, var to iemainīt pret Z.E. 40 bateriju, nemainot savu automašīnu. Jaunā baterija nodrošina lielāku attālumu veiktspēju (Pēc Eiropas Jaunā braukšanas cikla (NEDC) sasniedz līdz pat 400km attālumu, praksē līdz pat 300km).

Vienkāršas, pieejamas likmes
Iepazīstinot ar jauno Z.E. bateriju, Renault ievieš arī racionālāku cenu shēmu bez minimālā līgumsaistību laika. To veido divi varianti:
Z.E. Flex ir maksā tad kad brauc iespēja, kas paredz cenas aprēķinu atkarībā no nobrauktā attāluma.
Z.E. Relax, rezervēta privātajiem klientiem un piedāvā neierobežotu nobraukumu. Šī iespēja atvieglo ekspluatācijas izmaksu kontroli ZOE īpašniekiem.
Variācijas piedāvā elastību un spēju pielāgoties mainīgajām personiskajām vajadzībām – jebkurā brīdī iespējams pārslēgties no viena varianta uz otru.
Augošu popularitāti Francijā iemantojusi visaptveroša nomas opcija, kas nosedz ne vien bateriju bet arī pašu automašīnu. Šo iespēju izmanto vairāk kā 60% ZOE īpašnieku ne vien garantējot lielisku baterijas sniegumu, bet arī gūstot iespēju kontrolēt savus ar auto saistītos izdevumus. Jaunā ZOE šobrīd pieejama par €179/mēnesī  – Pieejama likme, kas iekļauj arī mierīgu sirdi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3011961sec.