Šajā nedēļas nogalē iespaidīgas motokrosa sacensības Viļakā

22. un 23. jūlijā Viļakas moto trasē "Baltais Briedis" norisināsies vērienīgākais šī gada motokrosa pasākums Latgalē. Sestdien, 22. jūlijā, trasē pirmo reizi Latvijas motokrosa vēsturē tiks noskaidroti ātrākie Latvijas/Igaunijas čempionāta blakusvāģu un kvadarciklu klašu braucēji, bet svētdien, 23. jūlijā pirmo reizi šajā reģionā tiks aizvadīts Latvijas Nacionālā Reģionu kausa 3. posms, kur solo motociklu klasēs tiks noskaidroti ātrākie braucēji.

Pirmajā dienā, 22. jūlijā, Viļakā tiksies paši ātrākie Baltijas valstu sportisti, lai Latvijas teritorijā vēl nebijušā motokrosa sacensību nolikumā noskaidrotu labākos blakusvāģu un kvadraciklu braucējus. Sestdien uz starta līnijas stājoties vairāk nekā 50 ekipāžām, kuras sadalītas divos braucienos, sacentīsies labākie vietējie un kaimiņu valstu blakusvāģu braucēji, tajā skaitā arī pasaules elites ekipāža – Jānis Daideris un Kaspars Stupelis. Savukārt kvadraciklu klasēs līdzi varēs just šā brīža Baltijas ātrāko sportistu sniegumam.

Kā atzina pasākuma organizators, MK "Motokruīzs" valdes loceklis Ēriks Eizāns: "Latvijā šāds sacensību salikums vēl nav redzēts – Viļakā pirmo reizi notiks gan Reģionu Kauss, gan apvienotais Latvijas/Igaunijas čempionāts, kas nozīmē to, ka mēs redzēsim labākos Latvijas, Igaunijas un citu tuvāko valstu sportistus, kuri vēlas saņemt punktus Igaunijas un Latvijas čempionāta kopvērtējumā."

Savukārt svētdiena, 23. jūlijs moto trasē "Baltais Briedis" tiks veltīta solo motociklu klasēm, lai Latvijas Nacionālā Reģionu kausa ieskaitē, 3. posmā noskaidrotu ātrākos Latvijas braucējus. Latvijas Nacionālais Reģionu kauss ir jauns seriāls, kas radis popularitāti amatieru braucēju vidū, Latgales pusē tas norisināsies pirmo reizi. Tajā piedalās liels skaits Latvijas sportistu, kas vēlas pārbaudīt spēkus ar sev līdzīgiem braucējiem un pulcē lielu skaitu dalībnieku no Latvijas un viņu atbalstītāju.

Pirmie starti abās sacensību dienās paredzēti no plkst. 11:00

Ieejas maksa uz vienu dienu – 7 EUR, divas dienas 10 EUR. Pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām - ieejas maksa 3 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam bez maksas. Autostāvvieta trases teritorijā 3 EUR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32939005sec.