Latvijas Rallijkrosa kausā, Bauskas posmā – leģendāri autosportisti Volvo zvaigžņu braucienā

2. septembrī Bauskas trasē "Mūsa Raceland" turpināsies Latvijas rallijkrosa kausa izcīņa, aizvadot  ESSVE Latvijas Rallijkrosa kausa sezonas 5. posmu. Šis posms no citiem aizvadītajiem posmiem atšķirsies ar "Zvaigžņu braucienu", kurā piedalīsies visā pasaulē un Eiropā zināmi latviešu sportisti.

ESSVE Latvijas Rallijkrosa kausa sezonas 5. posms Bauskā ir ļoti īpašs un atšķirsies no citiem aizvadītajiem posmiem ar to, ka tajā būs "Zvaigžņu brauciens", kurā startēs visiem labi zināmi Latvijas sportisti - visā pasaulē slavenais moto frīstaila braucējs Mārtiņš Aleksandrovičš (Alex), jaunais latviešu rallija talants no LMT Autosporta Akadēmijas - Mārtiņš Sesks, kurš šobrīd savā klasē ir līderis gan Latvijas, gan Igaunijas rallija posmos. Tāpat arī dalību apstiprinājusi daiļā dzimuma pārstāve Beāte Klipa, LMT Autosporta akadēmijas pilote, kura bijusi autokrosa čempione. Saldais ēdiens būs Latvijas labākā driftera Kristapa Bluša dalība, viņš ir iekarojis skatītāju simpātijas un sevi pierādījis arī ASV. Matīss Mežaks un Māris Neikšāns nav sveši nevienam rallija fanam. M. Neikšāns var rēķināties ar kuplu fanu pulku, jo tomēr sacensības mājās.

Turpinot rallijkrosa sezonu, Bauskā tiks noteikti ātrākie braucēji četrās klasēs. Latvijas Rallijkrosa kausa aizvadītajos četros posmos šobrīd skatītāju iecienītajā un visvairāk pārstāvētajā LADA RX klasē katrā no posmiem ir cits uzvarētājs, tāpēc gaidāmas saspringtas un asas cīņas, jo atlikuši tikai pāris posmi, lai noskaidrotu labākos braucējus. Tāpat arī Open RX, Touring Car un Super 1600 klasēs noris spraigas cīņas starp Baltijas valstu pilotiem visas sezonas garumā.

 "Latvijas Rallijkrosa kausa posmos cenšamies rūpēties, lai ir interesanti gan skatītājiem, gan dalībniekiem, tāpēc Mūsa Raceland trasē būs īpaši padomāts, lai tas būtu atpūtas pasākums piemērots ģimenēm. Tajā būs atrakcijas bērniem - būs iespējams braukt ar rotaļu automašīnām, bet paredzam, ka vislielāko uzmanību piesaistīs "Zvaigžņu brauciens", kas būs lieliska izklaide gan apmeklētājiem, gan sportistiem," atzīst Rallycross.lv pārstāvis Jānis Bergs.

Dalībniekiem ir iespēja reģistrēties Latvijas Rallijkrosa kausa 5.posmam līdz 28. augustam – www.rallycross.lv mājaslapā. Savukārt skatītāji aicināti izmantot iespēju iegādāties ieejas kartes iepriekšpārdošanā Biļešu Serviss kasēs vai www.bilesuserviss.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19218802sec.