27.septembrī aicina velosipēdistus apbraukt apkārt Rīgai «Velosolutions» jaunajā velotrasē

27.septembrī no plkst. 16:00 līdz plkst. 20:00 vienā no pasaules lielākajām asfalta velotrasēm "Velosolutions" velotrasē Rīgā, Krišjāņa Barona  ielā 116a ikviens interesents aicināts piedalīties trasē nobraukto apļu krāšanā. Braucot ar velosipēdiem un citiem braucamrīkiem, šajā trasē pasākuma "Minam apkārt Eiropai!" ietvaros tiks nobraukts Rīgas perimetrs – vismaz 116 kilometri. Pasākums tiks rīkots Eiropas Sporta nedēļas ietvaros.
 
Jaunatklātā Rīgas Centra sporta kvartāla "Velosolutions" velotrase ir viena no iespaidīgākajām visā pasaulē un jau kļuvusi par iecienītu pilsētvides aktīvās atpūtas risinājumu. Tajā 27.septembrī "Ripo Rīga" rīkotajā pasākumā ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties trasē nobraukto kilometru rekorda uzstādīšanā – tikai jāpaņem līdzi savs velosipēds, skeitborda dēlis, "Dip daps" vai jebkāds cits braucamrīks ar riteņiem vai arī jāizmanto iespēja bez maksas izmēģināt kādu no braucamrīkiem uz vietas.

16. septembrī atklātā 3000 kv.m. lielā asfalta velotrase, kas stiepjas 85 metru garumā, ir ļoti multifunkcionāla – to iespējams izmantot ar dažādiem pārvietošanās līdzekļiem, piemēram, kalnu vai pilsētas velosipēdiem, longbordiem, skrituļslidām, skeitbordiem, skrejriteņiem, bmx un citiem. Asfalta velotrases ir piemērotas ne tikai ekstrēmā velosporta profesionāļiem, bet arī bērniem un pieaugušajiem, kuri grib attīstīt savas braukšanas prasmes, koordināciju un vienkārši labi pavadīt laiku, braucot pa dažāda izmēra kalniņiem, virāžām un tramplīniem.

Pasākuma laikā piedzīvojumu velotrasē – velospēlē bērniem "Velozinis" velosatiksmes dalībnieki varēs ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī iemācīties pārvarēt dažādus pilsētā un dabā sastopamus šķēršļus un nokārtot spēles eksāmenu.

Līdzīgs velotrases projekts 1.septembrī jau tika atklāts arī pie Rīgas Pļavnieku pamatskolas. Projektus īstenojis uzņēmums "Velosolutions.lv", kas izbūvējis asfalta velotrases arī Daugavpilī, Pērnavā un Cēsīs.

Plašāk par 27.septembrī plānoto pasākumu iespējams uzzināt Eiropas Sporta nedēļas #BeActive interneta vietnē www.beactive.lv. Ar Eiropas Komisijas atbalstu iedibinātā Eiropas sporta nedēļa Latvijā tiek rīkota jau otro gadu, un tās mērķis ir mudināt cilvēkus pievērsties sportošanai un veselīgam dzīves veidam. Eiropas Sporta nedēļas pasākumi visos Latvijas novados norisināsies no 23.līdz 30.septembrim, sportiskās aktivitātēs kopīgi pulcējot gandrīz 300 000 iedzīvotāju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.79893804sec.