Martā prezentēs un sāks pārdot jauno Jaguar elektrisko I-Pace

Uzsākot pārdošanu 1. martā, Jaguar elektriskais I-PACE solās garantēt gan ātru uzlādi, gan iespaidīgu veiktspēju. Pateicoties uzlādes laikam, kas ir mazāks par 45 minūtēm, sporta automobiļa veiktspējai un apvidus automobiļa praktiskumam, I-PACE būs lielisks ikdienas automobilis: gan vedot bērnus uz skolu un braucot uz darbu, gan pārvietojoties salā.

I-PACE ir ticis pakļauts smagiem apvidus un temperatūras testiem un ir pārvarējis pat arktiskus apstākļus Jaguar Land Rover aukstu laikapstākļu testēšanas kompleksā Arjeplogā, Zviedrijā, kur temperatūra nokritusi pat līdz -40 °C atzīmei.

Potenciālajam Jaguar klientam no Zviedrijas Tonijam Vesterlundam [Tony Westerlund] bija interesanti jautājumi saistībā ar I-PACE izmantošanu arktiskos apstākļos. It īpaši viņš interesējās par automobiļa stabilitāti un vilkmi, pārvietojoties pa ledu un sniegu. Lai atbildētu uz viņa jautājumiem, Jaguar inženieri uzaicināja viņu uz Arjeplogu, lai Tonijs varētu pirmo reizi iemēģināt automobili un aplūkot, kā tas ticis pārbaudīts, lai nodrošinātu veiktspēju arī ļoti smagos apstākļos.

“I-PACE izcelsies ne tikai ar ātru uzlādi, kas mūsu klientiem ļaus netraucētiem pārvietoties ikdienā, bet arī nodrošinās iespaidīgu un precīzu veiktspēju uz dažādiem ceļa segumiem un pat ļoti smagos laikapstākļos. Kā mūsu izslavētās PACE saimes pārstāvis šis automobilis nodrošinās vēl nebijušu elektriskā apvidus automobiļa veiktspēju.”

Jaguar transportlīdzekļu līnijas direktors Īens Hobens:

Klienti varēs izmantot elektrisko pieslēgumu, lai uzlādētu automobiļa akumulatoru un sagatavotu salona temperatūru gaidāmajam braucienam. Automobiļa iepriekšēja sagatavošana braucienam garantē maksimālu nobraucamo attālumu, veiktspēju un komfortu neatkarīgi no tā, vai ārā ir ļoti auksts vai karsts. Uzlādes un iepriekšējās sagatavošanas laikus iespējams iestatīt integrētajā InControl sistēmā vai viedtālruņa lietotnē, un tas nav sarežģītāk par modinātājpulksteņa iestatīšanu.

Jaguar I-PACE interesentiem visā pasaulē atklās 2018. gada 1. martā plkst. 19:00 un savu pirmizrādi piedzīvos Ženēvas autoizstādē 2018. gada 6. martā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20221496sec.