Renault un ADA Parīzē uzsāk brīvpiekļuves elektriskā transporta pakalpojumu moov'in.paris

Renault, līderis elektriskā transportlīdzekļa Eiropā, un ADA, Groupe Rousselet filiāle, kas ir vadošais vietējo transportlīdzekļu nomas uzņēmums ar vairāk nekā 100 aģentūrām Ildefransas reģionā, apvieno spēkus un pieredzi, lai ieviestu Moov'in.Paris by Renault -  brīvas piekļuves automašīnu koplietošanas pakalpojumu, izmantojot elektriskos automobiļus. 

Sākot no septembra, 100 Renault ZOE un 20 Renault Twizy tiks nodoti ekspluatācijā Parīzes XI un XII rajonā, kā arī Klišī priekšpilsētā. Šis pirmais solis dos iespēju pārbaudīt un pielāgot pakalpojuma darbību, lai nodrošinātu optimālu kvalitāti.

Renault piegādās elektriskos transportlīdzekļus, rūpēsies par to apkopi un remontu. Uzņēmums ADA piedāvās savas zināšanas un pieredzi ar digitālo aplikāciju, kas paredzēta ļoti īslaicīgai transportlīdzekļu nomai. Tāpat arī nodrošinās elektrisko automobiļu pārvietošanos un novietošanu, kā arī uzpildi. Uzņēmuma klientu serviss pārvaldīs pēcpārdošanas procesus un norēķinus arī Renault interesēs. 

Kristofs Plonevē (Christophe Plonévez), Groupe ADA izpilddirektors, teica: "Laikā, kad mobilitātes izaicinājumiem ir tik liela nozīme, kā nekad agrāk, parīziešiem auto joprojām ir neatņemams pārvietošanās līdzeklis. ADA  šo izaicinājumu centrā ir likusi inovācijas, izstrādājot brīvas piekļuves savstarpēji saistīto automobiļu aplikāciju. Mūsu partnerattiecības ar Renault ļauj mums ātri izstrādāt automašīnu koplietošanas risinājumu ļoti īsam nomas laikam, kas papildinās mūsu vidēja termiņa auto nomas piedāvājumu, kas ir, sākot no pus dienas, līdz mēnesi ilgam periodam. Ildefransas iedzīvotāji tādējādi varēs pārvietoties ar šiem automobiļiem ikdienā, kā arī izbraukt no pilsētas nedēļas nogalēs un brīvdienās.” 

Filips Biro (Philippe Buros), Groupe Renault pārdošanas direktors Francijā, teica:" Šī vienošanās apliecina grupas progresu jaunās mobilitātes jautājumā. Ar ADA atbalstu, atzītu tirgus dalībnieku, mēs vēlamies piedāvāt mūsu klientiem uzticamus un kvalitatīvus pakalpojumus.” 

Sākot ar 2019. gada janvāri, pakalpojums tiks pakāpeniski ieviests plašākā mērogā.

Par Groupe Renault

Groupe Renault ir autobūves uzņēmumu grupa, kuras pirmsākums datējams ar 1898.,gadu, bet šobrīd tas ir pārstāvēts 134 valstīs un pērn, 2017.gadā, pārdevusī gandrīz 3,76 miljonus transportlīdzekļu. Šobrīd uzņēmumu grupa apvieno vairāk nekā 180 000 sadarbības partneru, tai pieder 36 ražotnes un ir 12 700 tirdzniecības vietas pasaulē. Lai veiksmīgi stātos pretī nākotnes tehnoloģiskajiem izaicinājumiem un īstenotu rentablas izaugsmes stratēģiju, grupa iet starptautiskās paplašināšanās ceļu. Tas balstās uz piecu auto marku piedāvājumu un papildinājumu (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine un LADA), elektriskā transporta attīstīšanu un unikālo aliansi ar Nissan un Mitsubishi. Ar jauno Formula 1 komandu un iesaisti Formula E, Renault autosportu padara par inovāciju vektoru un vairo atpazīstamību. 

Par Groupe ADA 

Groupe ADA ir dibināta 1984.gadā un darbojas Groupe Rousselet paspārnē, tā ir pārstāvēta visā Francijā un ir vadošais vietējais auto nomas uzņēmums. Tās mērķis ir piedāvāt vislabāko pasažieru transportlīdzekļu un komerciālo transportlīdzekļu nomas pakalpojumus saskaņā ar ADA un POINT LOC vadlīnijām. ADA tīklam, ko veido tikai un vienīgi franšīzes un licencētu tirdzniecības zīmju pārstāvji, ir 350 ADA filiāles un 700 Point LOC vietas Francijas metropolitēnā. 2017. gadā ADA sāka piedāvāt tiešsaistes pakalpojumā brīvpiekļuves automobiļus, ko iespējams iznomāt 24/7, izmantojot ADA aplikāciju.  Tagad klients var atrast un rezervēt savu transportlīdzekli, atrast un iedarbināt, izmantojot  savu viedtālruni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13917398sec.