«Volkswagen» Latvijā pirmo reizi piedāvās «Arteon Elegance»

Ņemot vērā Arteon modeļa vērienīgos panākumus Latvijā, Volkswagen paplašina šī modeļa klāstu ar līdz šim Latvijas tirgū nebijušu apdares versiju – Elegance. Arteon Elegance tiek pozicionēts augstāk par bāzes versiju un fokusēts uz izsmalcinātu izskatu, sniedzot klientiem jaunas personalizēšanas un dizaina iespējas. Turklāt tagad Arteon Latvijā ir pieejams ar standarta piecu gadu vai līdz 100 000 km nobraukuma garantiju.

"Ar gandrīz 300 pārdotiem automobiļiem 2018. gadā vien, Volkswagen Arteon ir nešaubīgi piemērots produkts šim tirgum. Turklāt 86% no pārdotajiem Arteon modeļiem līdz šim ir bijuši ar ekskluzīvo R-Line apdares līniju, kas norāda uz lielo pieprasījumu pēc labi aprīkotiem automobiļiem. Lai saviem klientiem piedāvātu vēl plašākas izvēles iespējas, mēs nolēmām papildināt modeļu klāstu ar vēl vienu apdares versiju. Arteon Elegance galvenokārt apzīmē izsmalcinātu dizainu ar ievērojamu uzmanību detaļām, vienlaikus sniedzot bezkompromisa braukšanas veiktspēju," norāda Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justas Nekrošius.

Arteon Elegance tiek piedāvāts ar divu līmeņu benzīna un dīzeļdzinējiem. 2.0 TSI versijas pieejamas ar 140kW/190ZS un 200 kW/272ZS jaudu, bet 2.0 TDI dzinēji pieejami ar 140kW/190ZS un 176kW/240ZS.

Arteon apvieno sportisku pievilcību, lielisku elastību un pirmšķirīgu ietilpību izteiksmīgā fastback dizainā. Arteon Elegance galvenokārt koncentrējas uz dizainu. Elegance atšķiras no R-Line un izsmalcinātās bāzes versijas ar izvēles gaišas krāsas griestiem, lietajiem diskiem Muskat 8J X 18 izmērā, ar polimēru pārklātām riepām 245/45 R18, kontrastējošiem ārējo spoguļu korpusiem matēta hroma apdarē, Alkantaras sēdekļu apšuvumu un Vienna ādas iekšējām malām, alumīnija durvju sliekšņu uzlikām, dekoratīvu Line Light Black apdari un daudzfunkciju stūri ar transmisijas kontroli.

Vēl viens būtisks uzlabojums – jaunākie Arteon modeļi, kā arī Arteon Elegance, tiks aprīkoti ar trešās paaudzes multimediju sistēmu (MIB3), kas nodrošina automašīnas nepārtrauktu atrašanos tiešsaistē. Tas ļauj straumēt mūziku un klausīties tiešsaistes radio stacijas bez viedtālruņa, turklāt pasažieri var viedierīces pievienot Arteon Wi-Fi hotspotam. Tāpat ir iespējams arī sarunāties ar automašīnu, nododot balss komandas navigācijas maršruta izmaiņām, telefona zvaniem un citām funkcijām. Atliek tikai iesākt sarunu ar “Hello Volkswagen” komandu. Ne mazāk svarīga ziņa tiem, kas ikdienā iecienījuši izmantot App Connect – turpmāk šo funkciju var lietot, neizmantojot USB kabeli.

Turklāt šis modelis uzrādījis lieliskus rezultātus NCAP testos. Neatkarīgā Eiropas patērētāju aizsardzības organizācija piešķīrusi modelim augstāko novērtējumu – piecas zvaigznes. Laikā, kad Euro NCAP veica testu, Arteon tika novērtēts par līdz šim vienīgo lielizmēra automobili, kas saņēmis visaugstāko novērtējumu attiecībā uz gājēju drošību, daļēji pateicoties ārkārtas bremzēšanas funkcijai, kas tiek piedāvāta arī standarta aprīkojumā.

Papildus tam jaunais Arteon kļūs par vienu no pirmajiem modeļiem, kas Latvijā tiks piegādāts ar standartā piecu gadu vai līdz 100 000 km nobraukuma rūpnīcas garantiju. Jaunā piecu gadu garantija tagad būs pieejama visiem jaunajiem Volkswagen modeļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10461307sec.