Vaiņodē norisināsies Kurzemes ziemas kausa 3. posms

Pēc aizvadītajiem diviem posmiem, kuri norisinājās Vaiņodē un Kandavā, Kurzemes ziemas kausa trešais posms atrgriežas Vaiņodē.

Sacensības norisināsies sestdien, 2020. gada 18. janvārī, Vaiņodes lidlauka teretorijā. Vaiņodes lidlauks atrodas ŠEIT.

Pēc sniegotā pirmā posma Vaiņodē un rudenīgā posma Kandavā ir apkopoti kopvērtējuma rezultāti. Pirmajos divos posmos FWD klasē startējuši četrdesmit dalībnieki, no kuriem šobrīd līderis ir Modris Žentiņs (Honda Civic) no Zaņas. Otrā vieta Jānim Spīķim (VW Golf3) no Rīgas. Un trešais Andris Neilands (Honda Civic) no Kuldīgas. FWD/R klasē līdz šim startējuši divdesmit pieci dalībnieki, no kuriem pirmais ir Jānis Spīķis, otrais Jānis Baumanis (Renault Clio) no Tukuma un trešais Modris Žentiņš.

RWD un RWD/R klasēs, kurās startējuši četrpadsmit un desmit dalībnieki, pirmajā vietā ierindojies Artis Jēkabsons(BMW) no Alsungas. Otrās vietas abās klasēs izcīnijis Mārtiņš Kļava (BMW) no Kuldīgas un abās klasēs šobrīd trešais ir Artis Bērics (BMW) no Kuldīgas.

Ar lielu dalībnieku skaitu pirmajos posmos norit cīņas arī 4WD klasē. Kopvērtējuma pirmā pozīcija, starp divdesmit dalībniekiem, pieder Artim Vicinskim (Subaru Impreza) no Sabiles. Otrais ir Uldis Karlovskis (Subaru Impreza) no Mērsraga un trešais klasē ir Mārtiņš Druvaskalns (Subaru Impreza) no Kuldīgas. Arī 4WD/R klasē, trīspadsmit dalībnieku konkurencē, līderi tie paši, pirmais Artis, otrais Uldis un trešais Mārtiņs. 4WD OPEN klasē, starp septiņpadsmit dalībniekiem, trešo vietu izcīnijis Raivis Rītelis (Audi) no Saldus, bet pirmās divas vietas paliek nemainīgas, pirmais Artis Vicinskis un otrais Uldis Karlovskis.

Liela konkurence arī 2WD OPEN klasē, kurā pirmais, starp divdesmit pieciem dalībniekiem, šobrīd ir Modris Žentiņš (Honda Civic) no Zaņas, otrais Madars Dīriņš (Renault Clio) no Rojas un trešais kopvērtējumā ir Jānis Spīķis (VW Golf3) no Rīgas.

HISTORIC klasē pēc aizvadītiem diviem posmiem pirmo vietu ieņem Viktors Bražis (VW Golf1) no Embūtes. Otrais Ivars Zeltiņš (VW Golf2) no Auces un trešias Intars Bražis (VW Golf1) no Embūtes.

Pirmajos divos posmos piedalījušās deviņas DĀMAS, no kurām pirmā vieta kopvērtējumā Maijai Stakenai (VW Golf3) no Rīgas, otrā vieta dalībniecei no Lietuvas, Virginija Kėdžiutė (Seat Ibiza) un treša Elīna Laugale (Opel Astra) no Liepājas.

Starp septiņiem JUNIORIEM, pirmajā vietā Maija Stakena (VW Golf3) no Rīgas, otrā vieta Ingusam Andersonam (VW Golf3) no Aizputes un trešais ir dalībnieks no Lietuvas, Irmantas Buivydas (Honda CRX).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56912088sec.