«Groupe Renault» uzsāk sejas aizsargmasku ražošanu

2020. gada 20. maijā "Groupe Renault" paziņoja par aizsargmasku ražošanas līnijas iegādi, kura tiks izmantota grupas pašu vajadzībām, lai paaugstinātu drošību un nodrošinātu aizsardzību visiem darbiniekiem, kuri strādā ražotnēs un tirdzniecības tīklā Eiropā (rūpnieciskos un pakalpojumu uzņēmumos, kā arī "Renault" izplatīšanas tīklā un privāto tirgotāju tīklos).

Ražošanas līnija, ar maksimālu jaudu, nedēļā spēs saražot 1,5 miljonus aizsargmasku. Aizsargmasku ražošanu paredzēts uzsākt jūlijā "Renault" rūpnīcā Flinā, Francijā.

Pateicoties aizsargmasku ražošanas līnijai, kuras pamatā ir Francijā izstrādāta tehnoloģija, grupa plāno ieviest risinājumu, kas ilgtermiņā nodrošinās piegādes nepārtrauktību, novērsīs deficīta un kavēšanās risku, kā arī veidos nodrošinājumu pret inflācijas cenu pieaugumu, tādējādi samazinot milzīgo pieprasījumu šajā tirgū.

Lēmums tika pieņemts konsultējoties ar ārstiem un Veselības aizsardzības un darba drošības nodaļu un saskaņā ar grupas ieviestajiem sanitārajiem standartiem, kuri nosaka, ka darbinieku veselība ir svarīgākā prioritāte, lai atsāktu darbību.

Ražošanas līnija automātiski veic ultraskaņas laminēšanu, veicot šādas darbības: neausto audumu attīšanu, deguna elementa sagriešanu un novietošanu, laminēšanu un griešanu, maskas apgriešanu, elastīga ausu elementa pievienošanu. Videonovērošanas sistēma ļauj kontrolēt ražošanu un garantē visaugstāko kvalitāti. Visas līnijas iekārtas un materiāli, ko izmantos ražošanā, tiks izgatavoti Francijā vai citās Eiropas valstīs.

Iekārtas ražotājs jūnijā plāno veikt apmācību apmēram divdesmit darbiniekiem, kuri tiks deleģēti masku ražošanai. Līnija atbildīs visiem "Groupe Renault" pieņemtajiem drošības standartiem, un aizsargmaskām būs sertifikāts par atbilstību spēkā esošajiem standartiem.

Projekts paredz celt papildus 1000 m2 lielu ēku "Renault" rūpnīcā Flinā. Papildus ražošanas līnijai, ēkā atradīsies arī loģistikas telpas. Gatavās maskas tiks nosūtītas uz "Renault" izplatīšanas centru Saint André de l'Eure, Francijā, no kurienes tās nonāks tieši pie adresātiem Francijā un Eiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1254611sec.