Jaunā Pro Drift trase Biķerniekos ir izmēģināta

Īpaši Austrumeiropas PRO Drift čempionāta 4. posmam, kas notiks Rīgā 14.08.2010 augustā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, ir izveidota jauna PRO Drift trase. Tā izraisījusi interesi ne vienam vien Latvijas un ārvalstu drifta pilotam. Lai kā arī sacensību organizatori necenstos trasi nosargāt no ziņkārīgajiem, to tomēr ir izdevies izmēģināt kādam drifta trašu speciālistam, kurš pēc veiksmīgas izvairīšanās no trases personāla un organizatoru komandas, aizmuka Biķernieku mežā, taču vēlāk atsūtīja organizatoriem vēstuli ar savu viedokli par trasi.

Vēstulē nelūgtais viesies neatklāj savu personību, bet, cik vien to var noprast no angliski rakstītā teksta ar daudzajiem skotu izteicieniem, sniedz izsmeļošu trases aprakstu: "Esmu priecīgs, ka man izdevās būt pirmajam, kas izmēģina Jūsu jauno drifta trasi. Tā ir ļoti ātra un prasa maksimālu koncentrēšanos. Pēc starta ir iespējams attīstīt ļoti labu ātrumu, kas, atšķirībā no daudzām citām trasēm, izbraucot figūras, tikai pieaug. Šo trasi ir iespējams izbraukt ar "pedāli grīdā", un tā parādīs kurš no čempionāta dalībniekiem nav zaķpastala. To sevišķi labi varēs redzēt tandēmu braucienos – sekotājam pretinieks ir jānoķer uzreiz pēc starta, jo trasē, pieaugot ātrumam, to gandrīz nav iespējams izdarīt. Sevišķi interesanta vieta ir, izbraucot no lielā sacīkšu apļa kartingu trases zonā, – tur trase veido nelielu kāpumu, kas pilnā ātrumā braucošo auto atslogo un liek pilotam no baudas un bailēm notrīsēt. Paldies Jums par policijas neizsaukšanu un lai Jums veicas!"

HGK komanda, kas ir "Rīgas pilsētas kauss" organizators, šobrīd no komentāriem atturas, atklājot vien to, ka ir gandarīti par pirmo novērtējumu, kas viņuprāt ļoti labi raksturo jaunizveidotās trases konfigurāciju un specifiku. Austrumeiropas un Latvijas PRO Drift čempionātu dalībniekiem treniņi sāksies jau piektdien, 13. augustā. Tās pašas dienas vakarā, no pulksten 19:30, kad sāksies parādes brauciens, visi interesenti varēs iepazīties ar sacensību dalībniekiem un viņu automašīnām Rīgas ielās un Rātslaukumā.

"Rīgas pilsētas kauss" sacensības jaunizveidotajā PRO Drift sacīkšu trasē, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, sāksies 14. augustā, pulksten 14:00. Tajās spēcīgākie pašmāju un kaimiņvalstu drifta braucēji sadalīs nevien Austrumeiropas un Latvijas čempionātu punktus, bet arī cīnīsies par 1000 eiro lielo naudas balvu un uzvaru Motul All Star Race sacensībās. Šīs sacensības Latvijā notiks, pateicoties Rīgas domes, Live Riga, www.liveriga.lv, kā arī DC Shoes, Red Bull, Motul, Baltikums Apdrošināšana, Degviela, Discomania, Selkoms, Skorpions apsardze, Stats Serviss, Mārtiņa Beķereja, Star FM, LNT, BalticTravelnews.com, BM Auto, TOMO Hotel, www.barman.lv, Melnais Kaķis un kluba MAD House atbalstam.

"Rīgas pilsētas kauss" skatītāju biļetes iepriekšpārdošanā ir iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā. Plašāku informāciju par Rīgas pilsētas kausu iespējams atrast www.hgksport.com un www.bmp.lv.

Skatiet arī video!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Avis
,


Nikos Travel
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.1302669sec.