Alūksnes Bānīša staciju varēs iepazīt īpašā veidā

Četru nedēļu garumā būs lieliska iespēja atklāt, ieraudzīt un izzināt Alūksnes bānīša staciju neierastāk - baudot kino vai piedaloties kokteiļu meistarklasē.

2019. gada 3., 10., 17., un 24. aprīlī Alūksnes Bānīša stacijā noritēs akcija "Aprīļa trešdienu vēlie vakari" – stacijas ekspozīciju būs iespēja apmeklēt līdz pulksten 20.00.

Akcijas laikā apaļās stundās 18.00 un 19.00 tiks demonstrētas dokumentālas filmas par dzelzceļa vēsturi un notikumiem Alūksnes rajonā, bet 17. aprīlī būs skatāmas filmas no kinohronikām "Padomju Latvija", "Sporta apskats" un "Pionieris" (20 minūtes).

Savukārt 10. un 24. aprīlī būs dokumentāla filmu programma (30 minūtes) par dzelzceļa vēsturi, kas tapusi sadarbībā ar Latvijas dzelzceļa vēstures muzeju.

Bārmenis Rūdolfs Milzarājs aicina uz pavasara kokteiļu meistarklasi

Organizatori aicina piedalīties pasākumā 6. aprīlī no 17.00 līdz 20.00, kurā bārmeņi kopā ar meistarklases dalībniekiem pagatavos pavasara kokteili un īpašus uzlējumus.

Būs iespēja uzzināt jaunākās tendences, saņemt padomus, kā ar vienkāršām lietām padarīt skaistāku ikdienas vai svētku galdu.

Rūdolfs Milzarājs, kurš ikdienā sastopams populārajā Rīgas bārā "Herbārijs" – pērn uzvarēja Baltijas bārmeņu sacensībās un ieguva galveno balvu – braucienu uz Kentuki Four Roses burbona ražotni. Iepriekš viņu varēja sastapt tādās rīdzinieku iemīļotās vietās, kā Piens un Pagalms. Bārmenis ar kolēģi padalīsies ar idejām un pastāstīs, kā varam profesionāļu zināšanas izmantot un pielietot ikdienā.

Jāņem vērā, ka meistarklasē vietu skaits ierobežots – 30 personas, bet vēl ir iespēja pieteikties! Dalība pasākumā par maksu

Pieteikšanās pa tālr. +371 25669604 vai sūtot e-pastu uz [email protected] – ar norādi pieteikšanās 6. aprīļa kokteiļu meistarklasei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56877208sec.