Ceļotāji pa Krāslavas ieliņām turpmāk var doties ar elektroskūteri

Latvijas pilsētas – tās ir kā dārgakmeņi, kas pārsteidz un atklāj jaunas sajūtas. Sevišķi mīļas un mājīgas ir mazpilsētas, tostarp Krāslava – pilsēta Daugavas lokos.

Ir ierasts individuālos tūristus pilsētā redzēt pastaigājamies, kad rāmā solī, bez steigas ejot, var ielūkoties teju katras mājas logā, atklāt katras sētas noslēpumus un izjust katras mazās ieliņas īpašo auru. Iet kājām, pastaigāties… Šķiet, ka tas vairāk der tiem, kam patīk mierīga atpūta. Bet ko lai iesāk tie, kuriem patīk nedaudz enerģiskāka un aktīvāka izklaide? Maijs Krāslavas viesiem ir pavēris jaunas iespējas pilsētas apceļošanā, jo tagad Krāslavā tiek piedāvāta elektroskūteru noma.

Tas ir ērts, interesants un dinamisks veids, kā iepazīt Krāslavas senatnīgās ieliņas un salīdzinoši ātrā laikā nokļūt pat līdz pilsētas nomalei.

Elektroskūteru iznomātājs Edgars Šilvāns, jaunais Krāslavas uzņēmējs saka: "Krāslava ir videi draudzīga pilsēta, arī Xiaomi Mijia skuteris ir videi draudzīgs, tad kāpēc viņi nevarētu kļūt par labākajiem draugiem? Tas ir ļoti vienkārši. Braucot ar ātrumu līdz 25 km stundā pa labu ceļu, var izjust svaigo gaisu, vērot skaisto apkārtni. Tas ir ideāli piemērots brīvā laika pavadīšanai, ģimenes ceļojumam, draudzīgās satikšanās reizēs un tūrisma objektu vērošanā.

Tas ir ātrs un ērts ceļojums līdz jebkuram tūrisma objektam. Ar elektroskūteri var braukt gan pa asfaltētu ceļu, gan smilšainu, tam nesagādā grūtības arī ceļš pret stāvu kalnu, kur maksimālais leņķis nepārsniedz 15o."

Ar elektroskūteri ir viegli piekļūt līdz visdažādākajiem objektiem. Krāslava nav liela, tāpēc to bez liekiem sarežģījumiem ar elektroskūteri var izbraukāt krustu šķērsu. Vienīgais šķērslis, ar ko Xiaomi skūteris netiek galā, esot kalns pie Grāfu Plāteru pils kompleksa (nogriežoties no Grāfu Plāteru ielas), taču līdz pils kompleksam var nokļūt, braucot pa otru pusi (pa Aglonas ielu), tādējādi apskatot arī pils parku, Teātra kalnu un Krāslavas koka apbūvi.  

Edgars nosauc galvenos  pieturas punktus, līdz kuriem jāaizbrauc, iznomājot skuteri. Un tie ir: Grāfu Plāteru pils komplekss un skatu laukums, Priedaines skatu tornis, tirgus pie Daugavas (Ostas ielā) un viens no lielajiem fotorāmjiem, kur var "ierāmēt" Daugavas lokus fotogrāfijā, Krāslavas vēsturiskais centrs. Visas apskates vietas ir ideāli piemērotas fotografēšanai.

"Mobils, ātrs, un videi draudzīgs - tāds ir skūteris!", atzīmē Edgars Šilvāns.

Lai iznomātu elektroskūteri, zvani pa tālr. 26986599.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53742194sec.