Krāslavā ceļotājus aicina izzināt, piedzīvot un izbaudīt laivu kvestu

Krāslava ir pilsēta Daugavas lokos. Latvijas skaistākā upe šurp vilina laivotājus un dabas mīļotājus. Krāslavā sākas dabas parks "Daugavas loki". Tā ir vieta, kas apbur ar savu pārsteidzošo, apburošo un unikālo dabu; tās krastos slēpjas nozīmīgi dabas un kultūras pieminekļi.

Sākotnēji šķiet, ka Daugava ir klusa un mierīga, bet dodoties laivu braucienā atklājas tās krācītes un sēkļi, kas laivotājam liek uzmanīties un piedzīvot asākas izjūtas. Laivot Daugavā ir interesanti gan agrā pavasarī, gan vasaras svelmē. Nav sliktu laika apstākļu, lai dotos izzināt "Daugavas lokus".

Biedrība "Aktīva atpūta Latgalē" jau vairākus gadus ir draugos ar Daugavu un aicina uz Krāslavu laivotājus no malu malām. Šogad biedrība, sadarbojoties ar brīvdienu māju "Skerškāni", ir sarūpējusi īpašu piedāvājumu gan ģimenēm, gan draugu kompānijām, gan darba kolektīviem. Tas ir aizraujošs laivu kvests jeb laivu brauciens ar uzdevumiem, kas jāpaveic brauciena laikā.

Kvesta starta vieta ir Krāslava. Tas ilgst 2,5-3 stundas, finiša vieta - brīvdienu mājā "Skerškāni". Veicot uzdevumus, jābūt vērīgam un jāseko norādēm. Visu pareizi izdarot, finišā saņemsiet piemiņas dāvanu.

Šāds aktīvās atpūtas piedāvājums ūdens tūrisma cienītājiem ir lieliski piemērots tiem, kas nevēlas doties garā laivu braucienā, kā arī tiem, kas vēlas ne tikai laivot, bet arī izzināt un iepazīt apkārtni. Laivu kvests ir laba alternatīva komandu saliedēšanas pasākumiem, jo to var veikt arī komandās.

Kvesta uzdevumi ir piemēroti arī ģimenēm ar bērniem. Sen neesat ar draugiem devušies piedzīvojumā? Tad ir īstais laiks sarīkot tusiņu laivu kvestā pa Daugavu! Krāslava no Daugavas ūdeņiem izskatās pilnīgi citāda, izbaudi tās burvību!

Lai rezervētu laivas, zvani biedrībai "Aktīva atpūta Latgalē". Tā nodrošina gan divvietīgas, gan trīsvietīgas kanoe laivas un kajakus, kā arī drošības vestes un laivu transportēšanu.

Tālr.: +371 25359589, +371 29244291, Indras iela 33, Krāslava, [email protected], www.atputalatgale.com, www.facebook.com/LaivunomaLatgale

Nonākot kvesta finiša vietā, brīvdienu mājā "Skerškāni", ir iespēja turpat nakšņot teltīs vai atpūtas namiņos, izbaudīt pirts priekus vai piknikot.

Daugavas krastā, Ūdrīšu pagasts, Tālr. +371 29195745,  [email protected], www.skerskani.lv

Dodies brīvdienās uz Krālsavu – pilsētu Daugavas lokos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70671201sec.