Tukumā ar neaizmirstamu koncertuzvedumu viesosies Aija Vītoliņa un Ieva Kemlere

2020. gada 8. martā plkst. 16:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā notiks Aijas Vītoliņas un Ievas Kemleres spāņu mūzikas un dejas koncertuzvedums "Būtne". Programmā iekļautas gan senas, gan mūsdienīgas spāņu melodijas, ko paspilgtinās īpaši šim koncertam veidoti kostīmi, video projekcijas, gaismas un skaņas režija.

Starp pagātni un nākotni, zemi un debesīm, puķēm, taureņiem un koku zariem, krustojoties dažādiem mākslas un filozofijas impulsiem, radies darbs ar nosaukumu "BūtNe".  Programmas centrā ir cilvēka tiekšanās pēc ideāla, nespējot atbildēt uz jautājumu, kas un kāda tā ir. To izskaidrot ir tikpat sarežģīti kā vārdu "mīlestība".

Spāņu mūzika ar smeldzīgo liriku, kaislīgu un stipru cilvēku dzīvesstāst ir galvenie šīs izrādes iedvesmas avoti, kuri, mijiedarbībā ar katra iesaistītā mākslinieka personīgo sajūtu un interpretāciju, veido unikālu emociju kopumu, kas rezultātējas jaunā mākslas darbā, kurā jaušama gan pagātnes smeldze, gan tagadnes brīvība.

Programmā iekļautas senas un mūsdienīgas spāņu dziesmas, kas izvērstas oriģinālā un mūsdienīgā interpretācijā. Horeogrāfija kā stāsts ar ķermeni, kam caurvijas dažādi spāņu deju stila elementi. Pāri visam - stāsts par cilvēku kā būtni, par viņa ienākšanu un eksistenci Visumā.

Izrādes radošā komanda: Aija Vītoliņa (balss), Ieva Kemlere (horeogrāfija, deja), Reinis Ozoliņš (basģitāra), Kaspars Vizulis (ģitāra), Toms Mikāls (klavieres), Rinalds Maksimovs (sitaminstrumenti), Ģirts Bisenieks (deja), Mairita Lamberte (tērpi), Egīls Kupčs (gaismu režija), Mārtiņš Porters (skaņu režija).

Pasākumu rīko: Tukuma pilsētas Kultūras nams sadarbībā ar VSIA "Latvijas Koncerti". Atbalsta Latvijas Republikas Kultūras ministrija.

Biļetes iepriekšpārdošanā visās "Biļešu paradīze" kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64315486sec.