Dobelē aicina uz aktīvām un izzinošām vakara pastaigām

Vai labi pazīstam savu pilsētu? Vai esam izstaigājuši ne tikai centru, bet arī nomaļākās ielas un ieliņas? Vai zinām, kāda Dobele bija pirms 20, 50 vai 100 gadiem?

Dobeles novada TIC mudināti, pirms trim gadiem maijā staigāt un uzzināt gribošie dobelnieki un pilsētas viesi devās pirmajā vakara pastaigā, paskatoties uz it kā zināmām lietām no cita skatu leņķa un atklājot savā pilsētā daudz jauna.

Izzinošās pastaigas tika speciāli organizētas vakarā, lai staigātājiem varētu pievienoties arī strādājošie. Dažāds bija pārgājiena dalībnieku skaits: no bērnu ratiņos sēdošajiem līdz cienījamiem senioriem. Dalībnieku skaists – ap 30.  

Dobeles Novadpētniecības muzeja gides Antras Kārklas vadībā, apvienojot aktīvo atpūtu ar izziņas prieku, divās vasarās tika izstaigātas daudzas vairāk vai mazāk zināmas Dobeles ielas un vietas.

Tomēr izrādās, ka mazajā Dobelē ir tik daudz nezināmā, neredzētā un neizrunātā, ka pastaigas pēc staigātāju pieprasījuma tiks turpinātas arī šogad.

2019. gada pirmā pastaiga notiks 25. aprīlī pulksten 18.30. Tikšanās vieta plkst. 18:30 krustojumā pie lielveikala "Rimi". Pastaigas maršruts – K. Čakstes un Kr. Barona ielas. Apskatīsim arī padomju automobiļu kolekciju autocentra "Bosch Car Service" telpās.  

Turpmāk pastaigas notiks katra mēneša pēdējā ceturtdienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71534991sec.