Laumu dabas parks , dabas objekti, dabas parki, dabas takas, parki

Apraksts: "Laumu" dabas parks ir ar privātu iniciatīvu veidots parks Talsu novadā, kurā iekārtotas vairākas specializētas dabas procesus izzinošas takas un tiek piedāvātas plašas aktīvās atpūtas iespējas - mini golfs, makšķerēšana, velosipēdu noma, kā arī sveču liešana un biškopības produkcija.

Bišu takā zinoša gida pavadībā ar atrakciju palīdzību, apmeklētājiem iejūtoties gan bites, gan seno dravnieku lomās, var iepazīties ar bišu valstības noslēpumiem. Laumas.jpg - 320x212 - 30.45 kb

Putnu taka - piedāvājam ielūkoties aizraujošā putnu pasaulē, iepazīties ar putnu izcelšanās vēsturi, aplūkot putna spalvas, spārna uzbūvi, ligzdošanas vietu un ligzdu daudzveidību, putnu olu, knābju, kāju dažādību.

Augu mīļotājiem Augu takā ir iespēja aplūkot ap 40 īvju šķirņu, dažādu formu kadiķus un citus mūžzaļos augus. Tur zied arī dažādi vīteņaugi un košumkrūmi, bet parka dīķos acis priecē 12 šķirņu ūdensrozes.

Dabas klusumu, mieru, kā arī vēja nedarbus var apskatīt 2,3 km garajā Meža takā, vienlaikus iepazīstot šeit augošos kokus, sūnas, skudras, bebrus, kā arī apmeklējot partizānu bunkuru.

Arī naktsmītne, pirts, vasara kafejnīca, distanču slēpošana un aprīkojuma noma u.c.

Ieejas maksa: 1.00 - 2.50 Ls

Laumu dabas parks, dabas objekti, dabas parki, dabas takas, parki

Mājas lapa: www.laumas.lv
Tālrunis: +371 26403240, +371 29477731
E-pasts: laumudabasparks @inbox.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: