Galerija Zazī , galerijas

Dzirnavu iela 20, Rīga, LV-1010
Galerija “Zazī” veltīta tikai fotogrāfijas mākslai, tā piedāvā gan atzītu, gan arī vēl nepazīstamu fotogrāfu darbus. Ekspozīcijā aplūkojamas tikai tādas fotogrāfijas, kuras iziet ārpus dekoratīvās fotogrāfijas funkciju robežām.
Galerijas “Zazī” nosaukums uzsver saikni ar franču kultūru un ar sirreālismu: “Zazie dans le metro” („Zazī metro”) ir franču autora Raimonda Keno (Raimond Queneau) 1959.gadā sarakstīts romāns. 1960. gadā režisors Luī Māls (Louis Malle) uzņēma filmu ar šo pašu nosaukumu. Savukārt galerijas logo redzamā melnā cepure kā simbols ir veltījums Renē Magritam.
Galerija “Zazī” darbojas ar mērķi iepazīstināt ar mūsdienu Latvijas un ārzemju fotogrāfu darbiem, veicināt interesi par fotogrāfiju un akcentēt fotogrāfijas īpašo lomu mūsdienu mākslā.
Galerijā notiek personālās un tematiskās izstādes, tikšanās, semināri, portfolio skates. Galerijā ir fotolaboratorija un atsevišķas telpas semināriem. Izstāžu zāles platība – 30 m2. Galerija nodrošina izstāžu organizēšanu, fotogrāfiju pārdošanu, portfolio novērtēšanu, fotografēšanas apmācību, kā arī rīko dažādus seminārus un arī izīrē telpas pasākumiem.

Galerija Zazī, galerijas

Adrese: Dzirnavu iela 20, Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67331123
E-pasts: zazi @zazi.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: