Kāds bijis pirmais darba mēnesis Bauskas novadā jaunuzceltajai viesnīcai «Miķelis»? [1]

Pirms nedaudz vairāk kā mēneša, 6.jūlijā, Bauskas novadā ar ļoti vērienīgu atklāšanas pasākumu (piedaloties grupām "Astro’n’out" un "Melo M") atpūtas kompleksā "Miķelis" tika atklāta jauna viesnīca, kompleksu padarot par pilna servisa atpūtas vietu. Jaunajā viesnīcā ir līdz pat 50 vietām un tajā atrodami gan divvietīgi numuriņi (ar vai bez terases), gan arī ģimenes numuri. Cena vasaras sezonā - 59 eiro, bet ziemas - 49 eiro diviem cilvēkiem, kas ir vairāk nekā labi priekš diviem cilvēkiem jaunuzceltā viesnīcā ar brokastīm.

Tā kā pirmais mēnesis nu ir paskrējis un nu jau vajadzētu spēt arī savilkt kādus pirmos iespaidus par viesnīcu - vērsāmies pie viesnīcas vadītāja Jāņa Strazdiņa, lai noskaidrotu - kā viesnīcai veicies pirmajā mēnesī.


Kāds bijis pirmais darba mēnesis viesnīcā? Vai ir jūtams pieprasījums pēc viesnīcas?

Ļoti darbīgs, pilns pozitīvu notikumu un emociju. Noteikti varu teikt, ka pieprasījums pēc viesnīcas ir gan individuālajiem klientiem, gan dažādiem uzņēmumiem.

Kas sagādāja vislielākās problēmas – un kas, tieši otrādi, vislielāko prieku?

Pēc viesnīcas atvēršanas varam līdz galam novērtēt vai bijām visu paredzējuši un kur ir tās nianses, kur varam uzlabot savu servisu. Bet vislielāko prieku dod klientu smaids un atsauksmes! Tāpat priecājamies par pirmajiem ārzemju klientiem, kas jau atgriežas otrreiz - atpakaļ ceļā no Eiropas! Neapšaubāmi, darboties sparu dod arī pirmie klienti, kas noīrē istabiņu uz vismaz 3 dienām - tātad uzticas mums!

Parasti lielākās galvassāpes jaunām vietām sagādā darbinieki. Vai ir izdevies viesnīcai nokomplektēt labu komandu? Varbūt vēl meklējat kādu darbinieku?

Drīzāk jau galvassāpes jeb izaicinājumu rada jauni, nezināmi, nepieredzēti uzdevumi... Un ja komanda veiksmīgi tiek galā ar tiem, tad ir arī liels gandarījums! Un laba komanda veidojas ar katru jaunu uzvaru!

Šobrīd meklējam administratori, kas aizstās uz vasaras laiku pieņemto administratori.

Kā tika izvēlēts kompleksa – arī viesnīcas – vārds "Miķelis" - vai apakšā ir kāds stāsts?

80-to gadu vidū, pie mums muzejā sētā dzīvoja trīs draugi: teķis (auns) Miķelis un zosis Grieta un Ansis. Un ar laiku tautā iegāja runa, uz kurieni tad brauksim – pie Miķeļa vai "uz Miķeli". Mūsu teķis arī filmējies 1986 gada filmā SAULESSVECE, kur viņš badās ar filmas galvenajiem varoņiem. Tagad visi trīs ir iemūžināti Ineses Valteres skulptūrās un apskatāmi "Miķeļa" teritorijā.

Foto:http://www.edgarsfoto.lv/

Ierasts, ka jaunas vietas vienmēr pirmajā mēnesī piesaista vairāk cilvēku – jo ir tāda ažiotāža, cilvēki vēlas apmeklēt, paši piedzīvot. Kā plānojat noturēt cilvēku interesi – un arī mudināt viņus atgriezties jaunajā viesnīcā?

Klientu vēlmju piepildījums, kad piedzīvotais pārsniedz cerēto!

Esam daudz labas lietas dzirdējuši par kompleksa muzeju – un tieši tajā atrodamajiem spēkratiem. Kā veidojās šī kolekcija, ideja par kolekcijas izveidi?

Muzeja sākums ir meklējams 1975 gadā, kad sāka veidot Zemgales zemnieku sētu. Līdz ar to arī radās jautājumi - ar kādu tehniku, kas apstrādāja zemi un kādām mašīnām brauca tā laika ļaudis. Tā pamazām kolekcija izaugusi līdz 100 tehnikas vienībām. Ievērības cienīgs fakts ir tas, ka 80% no muzejā esošajām retro auto ir darba kārtībā!

Kas ir "ejošākais" viesnīcas piedāvājums?

Pieprasītākie ir ģimenes numuri, komplektā ar vakariņām un muzeja apmeklējumu otrā rītā pēc brokastīm.

Kas "Miķeli" atšķir no citiem atpūtas kompleksiem?

Mums ir vairākas īpašas lietas, kas nav citur. Mēs atšķiramies ar to, ka mums ir 19 gadsimta Zemgales zemnieku sēta, es teiktu Zemgales brīvdabas muzejs. Tāpat atšķiramies ar lielāko privāto retro auto kolekciju Baltijā, to, ka šeit rodama mierīga, klusa atpūta, skaistā lauku vidē, Mūsas upes krastā un vēl izceļamies ar iespēju nesteidzīgi baudīt ēdienu "Miķeļa" restorāna terasē, Latvijas laukos!

Ja vēlies aplūkot viesnīcas atklāšanas pasākumu - skaties šo VIDEO vai dodies uz Travelnews.lv veidoto FOTOGALERIJU no pasākuma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Addd 08/15/2017 10:09 Izklausās diezgan forši. Varbūt varētu pamēģināt. Lai veicas nepagurt un noturēt labu līmeni!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.03.2024 - 27.02.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16875196sec.