Ko par «Ecolines» autobusiem saka interneta lietotāji? [2]

«Ecolines» ir lielākais starptautisko autobusu operators Baltijā, kas ik dienas pārvadā savus pasažierus starp 20 valstīm un 205 pilsētām Eiropā.

Šobrīd "Ecolines" piedāvā akcijas cenas – Tallina, Tartu un Viļņa no 7 eiro vienā virzienā, bet Varšava un Sanktpēterburga – no 17 eiro vienā virzienā. Tāpēc arī mēs, travelnews.lv apsveram iespēju izmantot akciju – un doties kādā vēlā vasaras - vai agrā rudens ceļojumā (pirms pusgada, izmantojot akciju, par 4 eiro turp-atpakaļ ar "Ecolines" aizceļojām uz Polijas galvaspilsētu Varšavu - fotogalerija šeit).

Pašu vārdiem, "Ecolines" galvenās trīs vērtības ir pieredze, uzticamība, mūsdienīgums, komforts un kvalitāte. Tomēr, vislabāk par kāda pakalpojuma vai produkta kvalitāti var spriest pēc to lietotāju pieredzes – un atsauksmēm. Tāpēc šoreiz aplūkojām par "Ecolines" komentārus internetā – "Google" un "Tripadvisor".

Kopumā par "Ecolines" Google sistēmā atstāti 144 novērtējumi, kas 5 baļļu skalā veido vidējo vērtējumu 4,4. Vairums cilvēku, kas novērtē braucienu pozitīvi, komentārus neatstāj, veicot tikai vērtējumu, bet tie, kas atstāj sliktu vērtējumu – komentārā skaidro savu bēdu.

Starp pozitīvajiem komentāriem norādīts, ka autobusi ir tīri, pieejams labas kvalitātes, bezmaksas Wi-Fi. Visvairāk komentāru ir par to, ka brauciens bijis ērts un bijusi laba apkalpošana, kā arī "viss esot ok". Vēl cilvēki norāda, ka "Ecolines" ir labākais (cenas un kvalitātes ziņā) veids kā ceļot pa Baltiju. Esot arī daudz vietas kājām, salīdzinot ar, piemēram, Ryanair lidmašīnām.

Starp negatīvajiem komentāriem – kāds lietotājs norādījis, ka nav darbojies kafijas automāts viņa braucienā, bet vēl kāds – ka nav darbojies kondicionieris. Kāds, ar viduvēju vērtējumu novērtējis Wi-Fi kvalitāti kā "vidēju". Vēl kāds sūdzas par to, ka autobuss ir nokavējis 7 minūtes, kas liedzis viņam paspēt uz nākamo autobusu.

Savukārt "Tripadvisor" "Ecolines" novērtēts ar rādījumu "vidēji" un arī šeit, pārsvarā, jūtams, ka cilvēki, kas ir apmierināti ar savu ceļojumu, īpaši komentēt nevēlas – vai pat novērtēt savu braucienu, bet tie, kam ceļā kas atgadījies, vēlas pasaulei par to pastāstīt.

Starp pozitīvajiem komentāriem pausts, ka autobuss ieradies ideālā laikā (kas arī biļetē norādīts – 23:33 un šim ceļotājam pat licies komiski, ka autobusiem norāda tik precīzu ierašanās laiku), ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, tēja un kafija. "Nav par ko sūdzēties" pauž Žuljēns no Beļģijas.

Tāpat domā arī vairums citu komentētāju, kas autobusu kvalitāti novērtējuši pozitīvi – pārsvarā viss bijis labā līmenī.

Savukārt negatīvie komentētāji pauž to, ka viņiem gadījies autobuss bez gaisa kondicioniera, ar nīgru autobusa stjuarti vai arī autobuss iebraucis par ātru/vēlu gala pieturā – ar aptuveni 5-10 minūšu starpību. Tāpat kāda vāciete negatīvi komentē to, ka viņas draugs pazaudējis pasi, bet mēģinājis ceļot ar pases kopiju, tomēr tas nav atļauts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Redakcija 09/11/2017 16:15 Ecolines mums atbildēja, ka tas ir dēļ tā, ka šim reisam atļauts pasažierus uzņemt tikai Ukrainā un Igaunijā. Latvijā tas atrodas tranzītā, tāpēc nevar uzņemt pasažierus.

2 "Ecolines" dīvainības 09/07/2017 19:59 Interesanti, vai tiks radīta iespēja "Ecolines" autobusam Tartu-Kijeva un Kijeva-Tartu, kas iet caur Rēzekni, arī atvērt durvis šajā pilsētā? Ir ļoti dīvaini, ka autobuss iet caur Rēzekni, kas ir pietiekami liela republikas nozīmes pilsēta, un no Rēzeknes būtu pietiekami daudz gribētāju braukt gan uz Tartu, gan uz Kijevu, bet "Ecolines" autobuss brauc caur Rēzekni, tajā nepieturot, un "Ecolines" savā komunikācijā no rēzekniešiem slēpj šo caurbraukšanas faktu. Savukārt, rēzeknieši, lai aizbrauktu uz Tartu vai Kijevu, ir spiesti mest vairākus simtus kilometru lielu līkumu, kaut arī "Ecolines" autobuss Tartu-Kijeva-Tartu slepus brauc caur Rēzekni. Būtu jauki, ja "Ecolines" dotu cerības, ka reiz beigsies šī potenciālo pasažieru muļķošana.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienas Jūrmalā  Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Lieldienās! 2 naktis viesnīcā un izvēlētā dāvana. Vietu skaits ierobežots. Ceļošanas periods: 28.03. - 01.04.2024. | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13514495sec.