Ieteikumi, kā atrasti piemērotāko viesnīcu [1]

Mūsdienu tūrisma piedāvājumā viegli var apjukt - teju katrā mazpilsētā ir vismaz pāris vietu, kas gatavas par naudiņu jūs izguldīt. Savukārt tādās pasaules metropolēs kā Londona, Ņujorka, Stambula un citas, šādu vietu būs tūkstošiem... Lai neapjuktu piedāvājumā, lūk pāris padomi, kam pievērs uzmanību pirms rezervē viesnīcu.

Atrašanās vieta

Pats galvenais punkts ir vienmēr saprast kur viesnīca atrodas kartē. Londona ir milzīga un lai tai izbrauktu visai cauri no viena gala līdz otram, var aiziet pat 3-4 stundas (no Juglas līdz Bolderājai taču arī jau aizies vismaz 1,5 stundas...). Pirms rezervē viesnīcu, pārdomā ko pilsētā vēlies apskatīties, cik tālu ir lidosta un viesnīca viena no otras - un citas lietas. Vai tu vēlies būt notikumu un populārāko vietu epicentrā, vai arī tev nav iebildumu atrasties ārpus pilsētas centra kņadas? Ja neesi ieplānojis noīrēt mašīnu, pirms tālāk no centra esošas viesnīcas izpēti sabiedriskā transporta kustības maršrutus – pārliecinies, vai un cik viegli varēsi līdz tai nokļūt.

Cena un atcelšanas iespējas

Ja vēl tikai plāno savu ceļojumu, tad noteikti iesakām rezervēt viesnīcu, kas piedāvā rezervāciju atcelt bez maksas. Ja nu tomēr pārdomā vai, piemēram, kāds draugs uzzina, ka plāno doties uz pilsētu ciemos - un piedāvājas izmitināt tevi pie sevis... Protams, par to, ka viesnīca jāizvēlas pēc labākā cenas/kvalitātes piedāvājuma, latvietim nav jāstāsta!

Plašums

Ideālā gadījumā apskati visas pieejamās bildes. Ja tādu nav, tad pieprasi tās. Nekad nepērc "kaķi maisā". Varbūt ir nepieciešama lielāka viesnīcas istaba? Vai ir vajadzīgs, lai bez gultas istabā ir vēl kāda vieta, kur apsēsties?

Mūsdienīgums

Vai vecmodīgas viesnīcu istabas var izraisīt tevī nepatiku? Vai arī tieši otrādi – tu novērtē senlaicīgo mēbeļu un interjera šarmu?

Ekstras

Vai ir nepieciešams, lai viesnīcā ir baseins, sporta zāle? Vai varbūt restorāns vai bārs? Vai varētu rasties vēlme pēc smagas dienas izbaudīt SPA procedūras, ko varētu piedāvāt viesnīca?

Personīgās vēlmes

Dažiem cilvēkiem patīk viss, kas ir moderns, stilīgs, bet citiem tieši pretēji vajadzīgs kas tāds, kam ir konkrēts raksturs un dvēsele. Esi godīgs pret sevi par to, kas patīk tev.

Pirms sākt meklēt viesnīcu, kurā palikt nākamā ceļojuma laikā, ir vērts veltīt dažas minūtes pārdomām, lai izsvērtu savas un partnera vēlmes un prioritātes, uzdodot sev šos jautājumus. Zinot, ko tieši vēlies, būs krietni vieglāk noteikt, kura no visām piedāvātajām viesnīcām atbildīs tieši tavām vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Saņemts no: 91.200.*.*** 10/09/2018 16:31 Labi padomi zaļknābjiem.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Lieldienas Jūrmalā  Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Lieldienās! 2 naktis viesnīcā un izvēlētā dāvana. Vietu skaits ierobežots. Ceļošanas periods: 28.03. - 01.04.2024. | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.119519sec.